Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

barborka
no ja to tak robim , len uz tie leukopory sa zmocia a potom uschnu a ako spominala fujara tak mozu sa sparit a uz je hojenie zhorsene vies to sa pytam ....ze ako by to bolo najlepsie riesit ,aby sa tie jazvy aj hojili dobre

Zuleko

Leus
Ty sa kľudne môžeš sprchovať,ak máš vybraté stehy,normálne sa kľudne osprchuj a potom kôli hygiene si odlep tie mokré pásky,vysuš si jazvy a nanovo zalep:-)Tiež som bola v Chirmede,a takto som to robila aj ja:-)

barbora10

leus

no ja myslim,ze kludne sa osprchuj aj s tym,a ak by sa ti to aj odlepilo,tak prelep nanovo.alebo sa opytaj na to potom doktora,ale urcite sa po vybrati stehov mozete uz normalne sprchovat.

leus

barborka, fujara
ja suhlasim, len my z chirmedu musime mat podlepene tie prsia aj po vybrati stehov tak ako to mame riesit?Ci pred sprchou odlepit a po sprche nalepit na suchu pokozku nove?

fujara

pupavicka tak ti poviem,ze niektore baby ako aj moja kamoska-boli tyzden uplne of-ledve na zachod...ja som o ako mi vytiahli dreny som necitila ziadnu bolest vtedy ma to vtej blasti trochu stipalo a 2 tyzne som sa pohybovala fakt iba nutne po byte a lezala na chrbte pri telke,je ze vraj dost dolezite aby boli prsia v klude a impl.mohli prirast lebo sa ti tam moze vzniknut kapsula a to sa moze prejavit aj po rokoch a musi impl.von.Ja som sportovala,synchronizovane plavanie a lekar ti urcite odporuci to naj pre teba.Ja mam 167cm 55kg a imp dal 375 stredny anatomi lebo mam sirsiu hrud a super aj podla ohlasou.Mne lekar po 6 tyzdnoch povedal ze mozem robit vsetko len pri sporte tu podprsenku nosit,jazdim uz aj na koni,a su mi ako vlastne...

fujara

Lucia...ja by som sa radsej nesprchovala,je to nanic pocit-viem-ja som sa sprchovala od pol pasa dole a ruky a pod pazuchami som sa umyvala,nieje dobre ked to mas zalepene bez vzduchu a naplast sa ti namoci moze ti to zacat mokvat.a to sa ti neoplati par dni vydrz oplati sa!

pupavicka7

fujara
ahoj chcem sa opytat,ci si bola skoro fit po operacii,myslim ako to bolo,kedy si uz mohla vesciu fizicku zataz ,a ake ti dava velkost a skadial ja uvazujem tiez pod zlazu ,ale musim pockat co povie lekar,mam dost fizicky narocnu pracu hlavne preto,uz som po detoch a po 40-ciatke :-) diky .

barbora10

nove foto ma carina a daisynka:)

spekulantka

nebudem sa s tebou hadat,ale hadala by som sa:)sikovny chirurg ti predsa musi vediet vlozit implantat pod zlazu tak,aby neporusil zlazu.niekolko vyjadreni doktorov:

RE: Implantáty pod žlázu a kojení
Dobrý den,
to není pravda. Prsní žláza není při augmentaci téměř dotčena, zvláště pokud se implantát vkládá z podprsní rýhy. Z hlediska kojení je úplně jedno, jestli se vkládá implantát pod žlázu nebo pod sval.
Se srdečným pozdravem Martin Kloud (www.martinkloud.cz)

Dobrý den, nezáleží na umístění implantátu, ale na místě vložení implantátu, tedy na řezu. Pokud se provede řez v okraji prsní bradavky, mohou být obtíže s kojením, protože se z poloviny přeruší spojení mezi bradavkou a prsní žlázou. Při užití řezu v podprsní rýze, kdy se prsní žláza nepoškodí, nebudou s kojením problémy. dr.Paděra

Dobrý den, pravdy na tom není nic.
MUdR.Daneš Raška

Nic. Jinými slovy, kojit můžete s implantáty jakéhokoliv umístění. Zdraví Dr. Tomášek

Uložení implantátu pod sval nebo pod žlázu nemá vliv na to, jestli budete moci kojit či nikoliv. Uložení pod žlázu má ale tu velkou nevýhodu, že prsa po kojení pak v později s odstupem času častěji povolují a klesají. Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava