Bianca1236 dakujem...upokojila si ma:) aj ked az taku paniku zatial nerobim, len ja som taka, ze chcem vsetko sup sup hned:D
hej musela som zvladat sama, priatela mam mimo SR a nemal mi kto pomoct..
celkovo som to zvladla dobre a som rada, lebo ked som tu citala ako to boli a tak, tak boli aj obavy..ale na operacku som uz isla celkom v klude, narkoza mi nic nerobila, len som bola taka sisi:) ze som tarala hluposti...he he, ale bolo to celkom prijemne, nebolo mi ani zle a na wc som to zvladla uz v pezinku sama..doma som sa sama zdvihala, bolesti som nemala takmer ziadne, spala som v polosede, takze ja o bolesti chrbta tiez nic neviem...to ked som tu citala, ako tu niektore bolel chrbat, tak som to tak cakala a nic:) tabletky na spanie som si dala len raz, aj to preventivne, tak isto som si aj od bolesti dala, ale iba paralen - ten stacil:) nevravim to na provokaciu, ja len ze mi vsetko islo tak nejako samo:) jedine, ze ked som rano vstala, tak som si na par sekund posedela, lebo tie tlaky v prskach su nechutacke:) mala som pocit, ze sa mi tam nejako prevracaju implose a chcu ist von:D hehe ale to trvalo par sekund a bolo zas dobre.
dnes som si detailne skumala jazvicky a lavu ani nevidno, fakt!!! a na pravej som mala take podrazdenie z toho pasu co mam cez podprsku, ale inak nic, aj tam to bude supis:)
inak sem casto neprispievam, len vas tak tisko citam a sledujem vase pribehy - je to forma zavislosti uz:)) mam pocit, ze vas tu vsetky poznam :)