Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Bianca1236 dakujem...upokojila si ma:) aj ked az taku paniku zatial nerobim, len ja som taka, ze chcem vsetko sup sup hned:D
hej musela som zvladat sama, priatela mam mimo SR a nemal mi kto pomoct..
celkovo som to zvladla dobre a som rada, lebo ked som tu citala ako to boli a tak, tak boli aj obavy..ale na operacku som uz isla celkom v klude, narkoza mi nic nerobila, len som bola taka sisi:) ze som tarala hluposti...he he, ale bolo to celkom prijemne, nebolo mi ani zle a na wc som to zvladla uz v pezinku sama..doma som sa sama zdvihala, bolesti som nemala takmer ziadne, spala som v polosede, takze ja o bolesti chrbta tiez nic neviem...to ked som tu citala, ako tu niektore bolel chrbat, tak som to tak cakala a nic:) tabletky na spanie som si dala len raz, aj to preventivne, tak isto som si aj od bolesti dala, ale iba paralen - ten stacil:) nevravim to na provokaciu, ja len ze mi vsetko islo tak nejako samo:) jedine, ze ked som rano vstala, tak som si na par sekund posedela, lebo tie tlaky v prskach su nechutacke:) mala som pocit, ze sa mi tam nejako prevracaju implose a chcu ist von:D hehe ale to trvalo par sekund a bolo zas dobre.
dnes som si detailne skumala jazvicky a lavu ani nevidno, fakt!!! a na pravej som mala take podrazdenie z toho pasu co mam cez podprsku, ale inak nic, aj tam to bude supis:)
inak sem casto neprispievam, len vas tak tisko citam a sledujem vase pribehy - je to forma zavislosti uz:)) mam pocit, ze vas tu vsetky poznam :)

Bianca1236

blondgirl
ano to kazda si asi myslime ze po op je vybavene :D ale fakt ono to do dvoch mesiacov krasne odpuchlo aj mne, a to mi tiez zavadzali na stranach, hore bolo prave take nadmute aj som mala strach ze mi zle narvali implos :D ale bol to len ztuhnuty sval. a teda klobuk dole, ze si sama vsetko zvladla, a este sa aj tak dobre hojis :D ja som bola ako zombie po op :D

blondgirl007

Bianca1236 dakujem...snad mas pravdu:) len ked mne ide vsetko az neuveritelne perfektne:) som na to od zaciatku sama, nic ma az tak nebolelo, sama som sa zdvihala, sama sprchovala, umyvala vlasy, cesala sa...dnes je 20 dni a zdvihnem ruky uplne v pohode, nie som ani hrbata ako v prvy den:D jazvicky mam krasne, ani ich nie je vidiet, chrasticky mi opadali a su super:) je pravda, ze som ich mala opuchnute, lebo mi aj zavadzali po stranach:D sa mi o ne osuchovali ruky:))) a vyzeralo to ako jedno velke prso v tej posprske, ale teraz su uz krasne gulatucke, len to lave je po obvode celkovo tak vacsie, nie velmi, ale ked sa skumam tak to vidno...len som sa zlakla, ze co to:D myslela som ze uz su hotove:))

Bianca1236

blondgirl to je opuch, aj mne sa jedno tak cudne naduvalo ale uz su rovnake. to ti prejde ani nezbadas kedy :)

blondgirl007

ahojte, chcela by som sa spytat tych skusenejsich...kolko vam trvalo, kym prska odpuchli?

mam od opky 3 tyzdne /presnejsie 20 dni/ a prave prsko mam v pohode, krasne...len to lave je ako keby som tam mala vacsi implos, celkovo je take vacsie, pred opkou som mala dokonale rovnake prsia...moze to byt este opuch? asi chcem zazraky po tak kratkej dobe:D:D len sa chcem uistit, ci to moze byt opuchom..nie je to velmi vidiet, len sa velmi skumam:D dakujem

emmat006

vladka 19
ja idem k MUDr. Marsalovi do TT
a inak ako je to s tymi profilmy pri anatomoch? ked maju anatomy vysoky profil, tak idu az moc smerom dopredu? vytrcaju moc ci ako to je? ako vyzeraju ked maju nizky profil?

pupavicka7

fujara
dakujem pekne za odpoved,ja mam 175cm 65kg pod prs..80 siroky hrudnik,teras A-B po 3-rokoch kojenia tak ze ovisnute a jeden dr.na slovensku mi navrhol 450 pod sval,ale teras som v zahranici tak idem tu na konzultaciu ,na slovensko je mi to teras daleko.dakujem.:-)

Bianca1236

fujara
za prve, gratulujem k uspesnemu ziskaniu prs :)
a za druhe, konecne tu citam niekoho kto jazdi na koni! :) ja som tiez septembrova, ale este som si netrufla, predsa len je to namahave a az teraz mi dr dovolila plnu fyzicku zataz. no moja otazka na teba je- nebojis sa padu? ze sa nieco poskodi? ja mam z toho iba strach

Zuleko

Leus
urcite si to tam nenechávaj tie mokré nálepky,normalne si to odlep vysuš a zalep nanovo, s natieraním by som asi ešte počkala kedže to máš čerstvo vybrané stehy.