Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fujara

Bianca-zlate-ja to poznam...ja som najprv tiez som sa isla iba kuknut za babami a tak potom som isla v kruhovke ze co to spravi a opatrne som naklusala ale tiez som to nechcela moc prehanat-aj pri kluse som za chvilu funela,ved dlho som nebola ale laska ku konom to spravi-hlavne na to nemysli a nebud nervozna kon to citi-chod na nho ako hoci kedy predtym.Ak na nho pojdes raz uz si v tom a za chvilu ti to ani nepride.Daj potom vediet-drzim palce a neboj nic!!!

blondgirl007

ingrid 05 asi som to tu nepisala, velmi sem neprispievam, ja viac citam:)
mam 400 ml eurosilicone, vysoky profil, pod sval, rez pazuchou...
no nechcem to zlahcovat, ale fakt som nemala nejake extra problemy, ani to nebolelo, len sem tam trosku pichlo pri vstavani...vstavala som uplne bez ruk a prska som nechavala tiez uvolnene, len som silno zatala brusne svalstvo a islo to..telo si pamata tych par brusakov v zivote chi chi:) keby to malo mat tento priebeh, tak kludne idem kedykolvek znova, aj zajtra:) fakt...

Bianca1236

blondgirl
od zalozenia temy? to uz dobre dlho tu ficis :)) mne osobne velmi pomohlo citat od zaciatku, naozaj vsetky odpovede som nasla co ma trapili pred op. aj roznorodost doktorov aj pocity bab, foto ani nehovorim :) vzdy sa smejem ked vidim svoje pred, ako z inej planety :D ale teba v galerke nevidim, nie si tam? sa mi zdalo ze hej..
hehe tak tvoj priatel bude mat paradne vianoce :D sa ma na co tesit :)))

blondgirl007

Bianca1236 veru ze som mala zatial super priebeh, az mi to je cudne:D ale dopriala by som to kazdej z vas:)
no tie tlaky to bolo u mna to najhorsie, nebolo to strasne, ale nechutne...ako keby mi mali vyskocit:)))

nie este ma nevidel, pride az pred vianocami, takze si dam cez seba len cervenu stuhu a sup pod stromcek:D darcek prenho ako vysity:)
na jazvy si nedavam nic, a vraj mi ani netreba...mam pod pazami, su velmi tenulilinke..aj sa cudujem, ako mi tam pan doktor narval tie velke implose:)
ja som dost utla a chuda a mam 400ml:)))
mas pravdu, je to tu navykove, az moc:) ja sem chodim citat uplne od zaciatku, odkedy tato tema vznikla:) a aj teba pozorne sledujem a vnimam, viem ze ich mas skrz na skrz rezane, mala si modelaciu...neboj, budes ich mat uzasne, aj jazvicky potrebuju cas, musia vyblednut...najdolezitejsie je, aby sa prska pacili tebe, tvarovo, velkostne...zopar jazviciek je uz len dan za to, ze mame krasne cici:)

Bianca1236

fujara
si nas s vladkou prehodila ale nevadi :)
uff tak snad sa pochlapim, uz zajtra chcem skusit na mensiu turu s konom ist, dufam ze nebude robit caviky a pojdeme opatrne :) a je pravda ze padam skor na chrbat, akosi sa vzdy otocim v letku. hm no uvidim ake to bude som zvedava :) dik za dodanie odvahy, keby sem nenapises tak to odkladam asi este o mesiac :)

fujara

Leus-aj ja som ich po stichoch mala podlepene-to je kvoli tomu aby sa ti jazva vahou impl.nerozsirila.po stichoch sa sprchovat kludne mozes -opatrne zdvihat ruky ale to budes citit-proste nerobit prudke pohyby-to si potom len prelepujes podla potreby. Vladka 19 dakujem bojim-najprv som len tak kluskala ale teraz uz cval pohoda to budes citit a teraz uz ich vnimam uplne ako moje predtym-necitim absolutne obmedzenie v pohybe a myslim na to ze ked aj pad co bolo x krat tak asi najlepsie padnut-ale tak to robim vzdy ked uz viem ze zletim:)))ved to poznas-a asi sa takto rozmyslat neda-to mas aj pri autohavarii lyzovacke,atd... Bianca mam eurosilicone

drndula

Rita,

Ahoj no ako ste to dnes s dr.predebatovali?ak budeš mať riskuje vadi nápis mu please buď sem alebo di mailu.diky papa

ingrid 05

blondgirl007

... ahoj,možno si to tu písala, len sami nechce nejako listovať... koľko ml máš implatntáty? máš pod sval alebo pod žľazu? A to je super, že tu čítam, že mal aj niekto ľahší pooperačný priebeh... som zvedavá aký bude môj :)

Bianca1236

blondgirl
veru je to tu navykove :D
ale ozaj super priebeh po op si mala. mozem len zavidiet :) mna to dost bolelo, ale ja som iny pripad, dorezana kade tade :D a mas pravdu tie tlaky rano boli hnusne, som si myslela uz ze nikdy nezmiznu. ale aj to je zabudnute :D teraz sa mozem sustredit na nejaku inu cast tela co treba zdokonalit :)))
a priatel ta teda este nevidel vynovenu? bude isto nadseny :)
a na jazvy si aj nieco davas? ci asi u teba ani netreba ked ti tak pekne zmizli :)) mne ich dr chcela aj zuzovat, ale kaslem do nich. som si za ne zaplatila, budem ich nosit :D hehe ale ne, mne nevadia :)