Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

Bianca1236 nie nespominala som to tu...
az teraz, lebo az teraz boli financie, mam 23 rokov, chodila som do skoly a byvala som doma. vzdy som hovorila, ze si dam, ale nejak som to viac neriesila, vzdy zostalo pri hrdinskych reciach...teraz sme spolu s priatelom vo svojom, tak mam aj sukromie a je to moja vec co si robim a aj peniazky nejake mame:)a mam super kamaratku, s ktorou sme sa podporovali navzajom, a tak sme sa na to dali spolu..nebyt jej tak neviem, ci ich dnes mam, a u nej to bolo myslim podobne:) potrebovala som nakopnut:) ona pre mna znamena vela:) obidve nas operoval doktor cerven a obidve sme nadmieru spokojne:) je to uzasne...ona bola v maji a ja teraz v novembri.

Lucia1985

Baby mna boli prave prso to lave je uz celkom ok ale s praveho mi vytahovali ten dren prvy a strasne to boli, manzel mi ranku po hadicke vydezinfikoval septonexom trosku to zastipalo ale cele prave prso ma boli ale nie som si ista ci v tej ranke lebo mam taky pocit ze mi to striela pod cele prave prso. Myslite ze je to normalne ked som dva dni po?

Bianca1236

vladka19
no vidis tak je nas tu viac :D a nepadla si? bozechran, nezelam to nikomu, len to mam ako strasiaka ze ci to prezijem bez ujmy :) teda ci to aj niekto iny prezil so silikonmi :)))

Bianca1236

blondgirl
tak to ho plne chapem, mne uz aj rodicia zakazovali chodit sem, som strasne stresovala pred op ked mi niektore baby vyhovarali moju doktorku :D ale aj tak tu visim kazdy den :)
hehe a chlapi asi fakt rozmyslaju rovnako, moj sa tiez vzdy pytal ci zase citam cecky :D
hmm ale ty si teda dlho cakala na prsia, preco az teraz si isla na opku? ci az teraz sa dalo? mozno si to tu aj spominala, ale nevybavujem si

solnicka

baby mali ste niektora po opke bradavky trosku inac? jednu vyssie ako druhu? a upravilo sa to potom? ja stale dufam ze je to len opuchom :((( uz vazne zacinam stresovat :(

Lucia1985

Baby mna boli prave prso to lave je uz celkom ok ale s praveho mi vytahovali ten dren prvy a strasne to boli, manzel mi ranku po hadicke vydezinfikoval septonexom trosku to zastipalo ale cele prave prso ma boli ale nie som si ista ci v tej ranke lebo mam taky pocit ze mi to striela pod cele prave prso. Myslite ze je to normalne ked som dva dni po?

Bianca1236

fujara
dakujem za povzbudive slova :)) ta moja tetulka je nevyspytatelna, na vychadzkach sa vie lahko naplasit traktorov alebo bazantov...tak sa snazim vzdy byt v kondicke ked idem na nu, aby som mala silu ju zastavit. ale uz ked si posilku trufnem, tak ju hadam zvladnem :)) uz sa aj na svalovicu jazdecku tesim :D a na leto sa tesim, top z plaviek a hop sa opalovat na koni :D

blondgirl007

Bianca1236 no veru, velmi dlho tu na tom ficiiiiiim:) vzdy som vedela, ze si ich raz dam, mne sa totiz velmi silikonove prska pacili.
vzdy sa mi priatel smial, ze ked som na nete, tak len cecky hladam:) to som ho citovala...uz z vas bol aj nervny, lebo som sa vam venovala viac, ako jemu:) stale som sedela /a vlastne aj sedim/ za pocitacom a citam zameskane...
v galerke nie som, ako vravim, ja len citam a velmi neprispievam...
tak tomu ver, ze sa tesi ako maly chlapec:)) bude mat super jeziska:)