Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

leila
po 14 dnoch si sa asi nemala este sprchovat a nejake to zakrvacanie mensie este moze byt-asi si si strhla kus z chrasty

lory

carina

dakujem, potešila si ma. Jasné, že to chcem spravit len kôli sebe a nikomu inému. Mám 31 :-) a idem k dr. Červenovi.

leila888

ahojte baby

mam proble.vcera ked som sa sprchovala,opraala som si podprdu,vysusila som ju,dala som si ju na seba a zbadala som pod pravym prsom krv.v pondelok bude 14 den ako som po operacii.vo stvrtok idem na vybratie stehov.teraz neviem ci sa mi uvolnil steh alebo som mala na jazve zaschnutu krv a ako isla na leukoplast voda tak sa ta krv rozmocila.leukoplast som nechala tak lebo neviem ci si mozem prelepit jazvu novym leukoplastom ale mam pocit ze mi to trosku mokva,rano som si to kukla.co myslite ked si to prelepim nic sa mi s tym nestane?a ak si to mozem prelepit,aky leukoplast si mam kuopit?dakujem vam za odpoved ale fakt sa bojim.prajem vam vsetkym pekny den.

carina

lory
neblazni sme tu 90% take ako ty. je to sice dobre, ked mas niekoho o koho sá mozes opriet. neviem kolko mas rokov, ja mam 29 nie som vydata a nemam ani vazny vztah ale napriek tomu lutujem, ze som sa na to nedala skôr :) Som len 7 tyzdnov po operacii ale je to nieco neopisatelne, jednoducho perfetktny pocit naplnenia!!! Vyber si spravneho doktora a budes stastna ako najviac môzes byt! To ti garantujem :) Ked s tym tvoje okolie nie je vyrozumene, tak im to nevesaj na nos, naco aj... Myslim si, ze v prvom rade sme tu my, ktorym na tom zalezi a pre ktore je to to nejdôlezitejsie a az v druhom rade to robime pre niekoho ineho! Prajem vela sily!

lory

no babenky ja len čítam čítam a čítam a rozmýšlam a rozmýšlam...... mna nemá kto podporit, nemám sa s kým o tom porozprávat ja sa musím podporovat sama a teraz po 4 pohári vína som načisto podporená :-D . Vek ideálny, miery takmer ideálne, 2deti odkojené, cicky žiadne, podpora žiadna, depky strašné... každé leto trpím, tielka radšej ani nenosím, plavky radšej nekupujem, kupaliskám sa vyhýbam, a tak by som mohla písat do aleluja..... :-) Na konzultačke som už bola, operácia dohodnutá na február a začínam mat blbý pocit že to asi vzdám, nemá ma kto nakopnut a podporit. Manžel je spokojný aj s ničím :-) a rodina pozerá na mna ako by som padla z marsu že o čo mi ide, No nikto ma nechápe.... a to nechcem byt ako Pamela ja len chcem vyzerat ako žena a nie ako muž alebo 10ročné dievča. Mám navrhnuté 290ml a verím že mi to bude stačit ak to nevzdám. :-(
no asi idem spat lebo už mi z toho šibe, dusit to všetko v sebe, dufam že ma aspon jedna z vás chápe :-)

fujara

VLADKA 19 BIANCA hej kone su fajn a topiky na konoch tiez...Inac ja to fakt super-ja ich mam dva mesiace-takze sa tiez tesim na leto este som si to nestihla uzit-tielka a vobec mat moznost si kupit akekolvek tricko a vyzerat v nom super a plavky ani nehovorim!!!tricka s holym chrbatom je to super ze je tu ta moznost-som ovela sebavedomejsia-myslim spokojnejsia,nie ze by som si myslela o sebe viac alebo sa povysovala nad niekoho!!!je to fajn pocit nehladat stale vypchatu podprsenku a pred frajerom ju hned schovavat do skrine aby nevidel kolko tam toho mam napchateho.A mat stres co urobi ked sa vyzleciem...Ale ten moj terajsi je super a pacili sa mu aj moje male dvojky,ale teraz sa vobec nestazuje a furt si ma obzera...Ved baby viete o com hovorim:-)))) dobru...

blondgirl007

Bianca1236 priatel je vtipalek:D:D
hej, podpora je velmi dolezita, ja som ju od priatela mala a nasi spolu nie su, tak mama ma podporila /aj ona chce/ a z otcovej strany sme sa o tom nebavili, len ked bolo po tak mi povedal, ze by ma najradsej obesil:D:D ale to uz bolo s nadsazkou:) bol rad ze som v poriadku...
ja som silkace nejak nepotrebovala, mala so svoje pekne, len som chcela:) a kamoska tiez...je to super, velmi mi pomohla aj v rozhodovani a kolko sme sa o prskach narozpravali:) podporili sme sa navzajom a za nu som vdacna najviac:)

bru noc prajem:) papa

Bianca1236

blondgirl
tak to hej, je to drahy spas. ale ako moj priatel hovori, mala som sa lepsie ucit, mohla som sa operovat sama :))) ale len sranduje jasne :D
myslim ze dobre si si to naplanovala, si ich uzijes este v mladosti. a vela pomoze ked ta niekto podporuje. ja som vzdy len zazerala do zrkadla, kym mi kamaratka nedala tip na toto forum. ona si zo zdravotnych dovodov nemoze dat silikony, tak som ostala sama v rozhodovani co a ako. doma to bolo tabu, psychicka podpora nulova. ale zas v den opky to uz bolo ine :) mama mala z toho lepsi pocit nez ja :D
si myslim ze vela da cloveku ked ho ma kto podrzat v takychto rozhodnutiach.
tak pozdravuj kamosku, idem ja uz do hajan :)
caute prsatice :))))