Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

baby nemyslim, ze je potrebne si na jazvicky v podpazusi davat nieco specialne...pod prsiami je to ine, ale pod pazami nemate taky tlak na kozu, a pokial nemate nejake extra problemy s hojenim, nechajte to tak, telo si s tym poradi najlepsie ako vie:) dnes mam 3 tyzdne po a mam uplne super jazvicky, nedavam na ne nic, ani som nedavala a ani nebudem...nemam ani jednu chrasticku, nic...len tenucku linku, ktora ked vybledne, tak ani ja sama ju nenajdem:) priroda si s tym poradi..:)

blondgirl007

monny3 pred opkou som vazila cca 50kg, vyska 167-168cm, pod prskami som mala 67cm a cez prsia okolo 78cm, mala som svoje take pevne dvojky, pooperacnu mam 70C.

lory to mi je luto, ze nemas v okoli nikoho, kto by ta tak podporil, ako mna...aj u mna si kazdy klopal na celo, ze ci mi je to treba..no nebolo mi to treba, jednoducho som to chcela, ale mala som to stastie, ze mam taku kamaratku:) spolu sme to prezivali:) ja jej operaciu, a ona moju!
a tak ako ti tu radia, naco toto niekomu vesat na nos, u mna to nevedel skoro nikto, jedine doma-problem bol len s otcom,ale aj to je v pohode:) nie ze to chcem tajit, ked sa ma niekto spyta, tak to priznam, ale nemam potrebu o tom niekomu hovorit, kazdy nech sa stara sam o seba:) a co sa tyka manzela-ten ti vzdy povie, ze sa mu pacis taka, aka si..inak by to nebol tvoj manzel:)je spokojny aj s nicim, ale ked tam budes mat to fantasticke nieco, tak este len potom uvidis jeho spokojnost:) neboj, nemas preco cuvnut, bola by to chyba, ak prska chces, tak ani nad tym nerozmyslaj, termin mas, vsetko dohodnute...uz len cakaj:)

Daisynka

vladka19

to si normalne objednas na www.jazvy.sk oni su tam aj podelene tie platky ze ktore su vhodne po akej operacii ked si kuknes tam ten cennik

tina33

ahojte dievčatá idem vo štvrtok na opku a už len odpočítavam minuty od strachu strašne sa bojím ale aj teším.Po tolkych odhodliavaniach či si dať alebo nedať zvetšiť prsia tu teraz píšem že ma to čoskoro čaká.Teším sa je to môj 14ročný sen,tak len dufam že nebudu žiadne komlikácie.

Daisynka

davidoff

A to si si zacala lepit hned ako ti vybrali štichy ? Ja by som si ich od teba kupila aspon na skusku ze co to spravi tak ak to napis na mail michaelatruchlikova@gmail.com a nejak sa dohodneme :)

davidoff

rita

kde siiiiiiiiiii? Včera sme sa stretli u doktora Červeňa :)))))) Škoda že sme nestihli viac pokecať :(

davidoff

Daysinka

ja mám rez pod pazuchou a tie silik. náplaste EPIDERM som si kúpila aj lepila prvý mesiac, ale už ma to prestalo baviť, lebo to vôbec v podpazuší nedrží, keby som mala rez pod prsom, tak tam by to MOŽNO držalo, ale aj to si myslím, že skôr nie ako áno, takže ja to mám doma, ešte jedno celé balenie. AK to chce niekto vyskúšať, napíšte mi do e-mailu adresu a ja mu to pošlem, ja to nevyužijem. 50 eur vyhodených von oknom :))) ale nevadí, aspon som vyskúšala, samozrejme zadarmo Vám to pošlem, nechcem za to peniaze, lebo aj tak to vyhodím čo s tým budem robiť, ale pod pazuchou kto má rez, tam to veeeeeľmi zle drží, vôbec to nedrží. Takže tak