monny3 pred opkou som vazila cca 50kg, vyska 167-168cm, pod prskami som mala 67cm a cez prsia okolo 78cm, mala som svoje take pevne dvojky, pooperacnu mam 70C.
lory to mi je luto, ze nemas v okoli nikoho, kto by ta tak podporil, ako mna...aj u mna si kazdy klopal na celo, ze ci mi je to treba..no nebolo mi to treba, jednoducho som to chcela, ale mala som to stastie, ze mam taku kamaratku:) spolu sme to prezivali:) ja jej operaciu, a ona moju!
a tak ako ti tu radia, naco toto niekomu vesat na nos, u mna to nevedel skoro nikto, jedine doma-problem bol len s otcom,ale aj to je v pohode:) nie ze to chcem tajit, ked sa ma niekto spyta, tak to priznam, ale nemam potrebu o tom niekomu hovorit, kazdy nech sa stara sam o seba:) a co sa tyka manzela-ten ti vzdy povie, ze sa mu pacis taka, aka si..inak by to nebol tvoj manzel:)je spokojny aj s nicim, ale ked tam budes mat to fantasticke nieco, tak este len potom uvidis jeho spokojnost:) neboj, nemas preco cuvnut, bola by to chyba, ak prska chces, tak ani nad tym nerozmyslaj, termin mas, vsetko dohodnute...uz len cakaj:)