lory
ahoj nebud zufala,to je super ze si rozhodnuta ved to je tazke sa rozhodnu a urcite nevahaj,ja som este len pred ale ti verym ako ti je,ja som uz po 40-tke ale uz vela vela rokou o tom snivam doslova a moj muz mi tiez povie ze som krasna aj tak ale uz ma chape ,hlavne ked ideme kupovat spod.pradlo alebo plavky nic nepasuje a ja som zufala a potom si aj tak nic nekupim,ked som kojila tak to som mala fajme plne C-ka a teras A ,deti som si odkojila,a nech sa kazdy stara o seba.Chcem byt hlavne zena a preco si nepomoct ak sa to da .,doma som to spominala ale mama ta dobre ze sa nezehnala ,a zbytok rodiny uz aj zabudli o com som rospravala,syn ma podporuje je uz dospely este mi aj pomaha prekladat clanky z anglictiny ak nieco najdem teras bol na sutazi kulturistou tak tam to vydel u kociek a vobec to neodsudzuje,a dcera je este mala ,jej sa to nepaci lebo furt ma vydi ,ze tu pozeram fotky,ale pochopi, musi :-)tak sa netrap a chod do toho ,ja idem v pondelok na mamograf a potom o tyzden mam konzult.tak sa tesim co vyberieme.Davnejsie som to aj niektorym kamoskam vravela ale tie maly svoje take poriadne C-_D tak; ze naco mi to bude ,hej dobre sa im hovory ked cely zivot maju velke prsia aj moja mama ma uz 70rokou a ma poriadne stale a ja som asi po otcovi:-)hlavne po tych priberaniach chudnutiach porodoch a tak ,tak vela stastia vsetko dobre :-) :-)DUFAM ZE O PAR MESIACOU UZ BUDEM MEDZI PRSATYMI:-)