Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadulienka8285

kocky zabudla som sa opytat plno dolezitych veci,uz po mesiaci a pol mozem nosit push up? a dokedy mam nosit tu stahujucu podprdu v noci ?dakujem

Zuleko

Davidoff
Len ja niesom v galérke,nemôžeš mi poslať na mail zulekoke@gmail.com ,bola by som ti veľmi vďačná:-))A hovor ako to prebiehalo,nebolelo to??je dosť výrazný rozdiel?:))Písala som ti aj do témy aquamid:)

Zuleko

Davidoff
Len ja niesom v galérke,nemôžeš mi poslať na mail zulekoke@gmail.com ,bola by som ti veľmi vďačná:-))A hovor ako to prebiehalo,nebolelo to??je dosť výrazný rozdiel?:))Písala som ti aj do témy aquamid:)

davidoff

Zuleko

pusina SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :)))))) posúdiš sama, fotky sú poslané Barborke, tak keď ich nahodí, tak uvidíš :-))))))

davidoff

vladka19

nie v lekárni to nemajú, objednala som si to cez net a prišlo mi to na dobierku a stálo to 52 EUR približne tu je link: www.jazvy.sk ja som si objednávala ten štandardný plát toho a okolo 52 eur to stálo.

Daysinka

napíšem Ti e-mail pošleš mi adresu a ja Ti to pošlem hneď v pondelok prvou triedou doporučene a v utorok to máš doma, ja to nevyužijem a budem rada ak to využiješ Ty, nechce peniaze.

vladka19

neviem asi do týždňa mi prišli, už si nepamätám.

pupavicka7

...vsetky kocky co su uz po ale aj pred ,tak vas fakt uprimne obdivujem no hlavne tie po ako to vsetko zvladaju a podporuju tie ostane a havne pisu svoje skusenocti co pomaha nam ostatnym,Dakujem pekne dobre sa to tu cita stale sa tesim co nove je....pekny vecer vsetkym :-)

pupavicka7

lory
ahoj nebud zufala,to je super ze si rozhodnuta ved to je tazke sa rozhodnu a urcite nevahaj,ja som este len pred ale ti verym ako ti je,ja som uz po 40-tke ale uz vela vela rokou o tom snivam doslova a moj muz mi tiez povie ze som krasna aj tak ale uz ma chape ,hlavne ked ideme kupovat spod.pradlo alebo plavky nic nepasuje a ja som zufala a potom si aj tak nic nekupim,ked som kojila tak to som mala fajme plne C-ka a teras A ,deti som si odkojila,a nech sa kazdy stara o seba.Chcem byt hlavne zena a preco si nepomoct ak sa to da .,doma som to spominala ale mama ta dobre ze sa nezehnala ,a zbytok rodiny uz aj zabudli o com som rospravala,syn ma podporuje je uz dospely este mi aj pomaha prekladat clanky z anglictiny ak nieco najdem teras bol na sutazi kulturistou tak tam to vydel u kociek a vobec to neodsudzuje,a dcera je este mala ,jej sa to nepaci lebo furt ma vydi ,ze tu pozeram fotky,ale pochopi, musi :-)tak sa netrap a chod do toho ,ja idem v pondelok na mamograf a potom o tyzden mam konzult.tak sa tesim co vyberieme.Davnejsie som to aj niektorym kamoskam vravela ale tie maly svoje take poriadne C-_D tak; ze naco mi to bude ,hej dobre sa im hovory ked cely zivot maju velke prsia aj moja mama ma uz 70rokou a ma poriadne stale a ja som asi po otcovi:-)hlavne po tych priberaniach chudnutiach porodoch a tak ,tak vela stastia vsetko dobre :-) :-)DUFAM ZE O PAR MESIACOU UZ BUDEM MEDZI PRSATYMI:-)