Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Davidoff

Congratulations máš to krásne...;););););)
Sak podarený zákrok v tvojom prípade,s čím prídeš nabudúce?
Ty mas ozaj dobrý výsledok s ešte lepším priebehom snáď vždy..ale to poteší..

lory

pupavicka, blondgirl

dakujem vám za pekné slová veľmi ste ma potešili :-)

dadulienka

nebola si náhodou včera na kontrole, spomínam si že si písala že ideš 25teho?,ako si dopadla?, je všetko v poriadku?

davidoff

drndula

ďakujem :))) Na budúce??? Ale už by hádam aj stačilo. Ale tak za 10-15 rokov vrásky pribudnú a vačky pod očami, ja sa veru plastikám nebránim, nech si každý hovorí čo chce, ja doktorovi Červeňovi môžem ruky bozkávať :))) Ale už prenechávam miesto iným, ja zatial končím :D

drndula

Davidoff

Congratulations máš to krásne...;););););)
Sak podarený zákrok v tvojom prípade,s čím prídeš nabudúce?
Ty mas ozaj dobrý výsledok s ešte lepším priebehom snáď vždy..ale to poteší..

bellinka

Vladka 19:

ides na reopku , preco co sa stalo skusala som to tu najst ale je tu toho vela ...co sa stalo , aj ja by som isla znova prerobit to ale to by som uz isla len k cervenovi :((( mne klesli a celkom som z toho smutna a sklamana ale tak co mam robit nemam teraz len tak cez 2000euro volnych ...

gossip_girl

davidoff,

pisala som ti mail :) pery su velmi prirodzene ako vsetko :) ty snad ten opuch nemas pri nicom, nechapem :)