Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

monny3 teraz mam cez prsia 87 cm priblizne...lenze ja som tenka, mam uzucky hrudnik kostnaty:)
v galerke nie som, nechcem sa zverejnovat..uz to je pre mna dost, ze sem pisem:D

baby ja viem ze som dost malo po operacii, vcera boli 3 tyzdne, ale...lave prsko mam vacsie po celom obvode, mam rovnake implose, ale to lave je take ine,ako keby tam bol aj sirsi a vacsi implos. je to opuchom? uz mam z toho nervy:( prave sa asi uz zahojilo a odpuchlo, ma gulaty tvar, trosku iny nez to spuchnute lave..a je aj ine na dotyk, take maksie, lave je ako huspenina:D take traslave..bradavky mam v jednej rovine, aj ten vrch, akurat spodok laveho mi nesedi s pravym..prave mam zospodu zagulatene a lave je tak plynulo spojene s hrudou, len jemne zagulatene zospodu. je to opuch? kolko moze trvat? aj ked lezim, tak si vidim dva kopceky, ale lavy je trosku viac dopredu...predtym som mala uplne sumerne...kedy to odpuchne a spravi sa to uz konecne??? kolko to odpucha, ja vobec neviem..

leila888

baby

vcera som pisala o mojom probleme ohladom tej rany pod prsom,ako som sa osprchovala,mala som krv na leukoplaste,aj rano som to mala take ako keby od krvi.stehy tam este mam.ale doktor mi dovolil sa osprchovat.aj som pisala o probleme a nic.zrejme nema pri sebe mobil.neviem co mam robit,ci si ten leukoplast mozem odlepit a dat novy.

Zuleko

Sisente
Ja som po operáci nemala žiadne bolesti,čo sa týka pŕs,ale čo tu píšeš o chrbte ako by si mi z duše hovorila..to boli pre mňa nenormálne muky,ja celý život spím na bruchu a teraz som musela na chrbte.Ja som to riešila tabletkami Stilnox,sú len na predpis plus čajom na dobrý spánok,a po týchto dvoch veciach som sa ako tak vyspala:-))Ale skutočné spanie prišlo až keď som sa mohla otočiť na bok asi po 3 týždňoch:-)

davidoff

sisente

ahoj gratulujem :)) Ja som sa tam 25-teho s ritou aj stretla na chvílku. Ale odchádzala som až okolo 12.30. Neboj sa nič, to zvládneš, vidíš Ty veľa vydržíš a máš väčšie bolesti a ja práveže bolesť neznášam bohvieako dobre a ja som mala minimálne bolesti. Takže je to o tom, že každá sme iná, ale neboj sa na tretí a štvrtý deň Ti bude omnoho lepšie. Dávaj pozor keď vstávaš z postele, nepodopieraj sa rukamy, radšej nech Ťa niekto zodvihne ak môže, oddychuj pekne a čo chvíľa bude všetko super, máš to za sebou, je to super a teraz len prejdú tieto 3-4 dni a budeš sa len vytešovať z krásnych prsiek :)))))))))

sisente

ahojte baby, citam vas tu dlho, ale velmi nepisem, teda doteraz a neviem ci aj mam :)... Rita a Davidoff o kolkej ste v piatok boli v NM? Ja som okolo 10 odchadzala uz po operacii. Som clovek s velmi vysokou znasanlivostou bolesti a preto stale ked som sa s niekym bavila operacii som hovorila, ze ja sa nebojim bolesti po, ale toho ci sa preberiem . Ja z narkozy :)))). No a z narkozy som sa veru prebrala a bolo mi aj na zvracanie a odpadnutie, a ta bolest to je neopisatelne. Nechcem ozaj nikoho strasit, ale treba aj taky prispevok, nieze to niektoru bude boliet riadne a bude si mysliet ze je to nieco nenormalne. Pre mna ist na wc bolo to najhorsie najstrasnejsie, hrozne bolesti. Dnes som 4ty den po a je to lepsie, opuch je dost velky az po klucnu kost :), ale uz to len pali a zblnka :) a pri dvihani boli ako riadna svalovka. Dufam ze sa to len lepsit bude, tak mi napiste baby co mate po, kedy to preslo tak ze ste mohli bez obmedzenia robit bezne veci? No a o nociach ani nevravim, spim 1 a pol hodiny a placem od bolesti chrbta a to si natieram konskou mastou forte :(. Nikdy som na chrbte nespala a mozno je to aj v psychike a ta nepusti ze tak zaspim a k tomu ta bolest, ale mam xanax na dnes tak snad to bude lepise. Ale vraveli mi ze ma to preto asi tak boli (sestricka) ze som ja dost sportovala a mala som dost pevne tie prsne svaly. Inak mam ES 370 vysoky profil, anatomy, rez pazuchov. Miery 162, 51 kil, pod prsiami 70 a cez pred operaciou 78, teraz neviem lebo nezdvihnem tak ruky aby som odmerala :))). Ale lepsi sa to den odo dna, ale nechcem porieknut.

davidoff

lory

áno neni to moc vidno tie pery, len zboku, spredu to moc nevidno, takže rozmýšľam že pôjdem ešte raz, uvidím či mi to odsúhlasí môj doktor a ak áno, ešte 1ml dáme do hornej pery :))

pupavicka7

pekny den prajem vsetkym:-)ja idem zajtra na mamograf,dufam ze bude vsetko ok a potom 7.12 mam konzult.ale ja som momentalne v nemecku tak idem tu ,no som zvedava co mi povedia,uz som bola raz na slovensku asi pred 2 rok. vtedy mi navrli 450 pod sval anatomi,mam 175-65-pod.prs.80.teras mam to na slovensko daleko tak preto som sa rozhodla tu,kedy to este neviem,ale uz sa tesim :-)

drndula

Davidoff

Congratulations máš to krásne...;););););)
Sak podarený zákrok v tvojom prípade,s čím prídeš nabudúce?
Ty mas ozaj dobrý výsledok s ešte lepším priebehom snáď vždy..ale to poteší..