Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

STILNOX som si inak dala aj ja, ale ja som z tychto veci taka sibnuta potom:D vedela som spat celu noc aj bez toho:) alee pokial viem, tak sa moze aj viac do tyzdna brat-neprerusene ich mozes po dobu 14 dni, potom treba pauzu, kvoli tomu navyku. takze dva tyzdne je este v pohode, ale potom uz asi radsej nie:)
ale to staci naozaj prve noci len, si myslim...mne dali v PK 2 tabletky na noc a prska som si z ranajsej kontroly ani nepamatala:D z celeho rana som mala vypadky,takze pocas uzivania ani nesoferovat!!! v pohodke staci pol tabletky, po jednej celej som ako zarazana:)

Zuleko

Tina33
Brala som ho ja:)Tak mala som len dobré skúsenosti s ním,aj keď sa odporúča brať maximálne dva krát do týždňa,aby sa nevytvoril návyk,ja som ho brala po dobu 3 týždňov stále ale len pol tabletky,po 3 týždňoch som vysadila a spala normálne už bez neho takže na mne nezanechal žiadne vedľajšie účinky,ale že vraj je dosť návykový no neviem,mne sa nezdá:-)To je skvôr v psychike všetko:-)

blondgirl007

solnicka ja mam vsetko rovnako-hornu cast mam v jednej rovine, bradavky uplne narovnako, len spodok mam asi o 1cm nizsie na lavom a aj iny prechod mam k telu, ten spodok je taky plnsi-asi to je opuch, ja chcem len vsetko straaasne rychlo...ale asi by som bola radsej, keby mi spuchlo aj to prave:D to by bola pecka:D

tina33

čítala som tu v príspevku že niektorá z Vás po operácii si dáva lieky na spanie Stilnox.aké máš s nim skusenosti??nemá nejaké vedlajšie učinky??tiež rozmýšlam že si ho po opke nasadím a nech prespím aspon prvé 3 noci.

solnicka

Blondgirl
Ja mam podobn problem . Ten pravy o Tom ani neviem ani hned po opke, to ľavé robilo problémy. Teraz som skoro 3 týždňe po a ľavu bradavku mám stále ináč ako pravú... Práve je tiez take prijemnejsie na dotyk aj take prirodzenejsie ako ľavé. Síce vidno že ľavé je väčšie ale nie až o tak veľa ale zas od spodu vidím že nie sú v rovine a začínam stresovat lebo pred som mala všetko ok! :(
Dúfam že sa to vyrovná a že to je naozaj len opuchom...

tina33

ahoj Drndula.mna to čaká teraz vo štvrtok a ver mi že aj ja mám také divoké sny že už šibe celej mojej rodine z toho.:o))))

tina33

vladka 19 ide k dr.Očenášovi a mám navrhnuté anatomi 350ml.meriam 160cm 56kg a podprda 75A.vraj budu na mojej postave také dobré dvojky.no uvidíme hlavne nech mi to vyplní tu vykojenu kožu.

drndula

Rita149,

No Ahoj ako tu ten piatok dopadol?stretlla si sa aj s davidoff spomínala ťa že ste spolu čakali.viem ze ideš v pondelok 5.drz sa budeš to mať skôr z krku aspoň v dobrom tí závidím hneď by som s tebou menila Ja čakám až na február a uz teraz sa mi všeličo sníva...tak snáď mi do operácie neprepne. ;);););)

blondgirl007

leus ja aj viem ze je to asi opuch, ale som z toho nervozna...vsetko mi ide lavou zadnou, co sa tyka rekonvalescencie, len to ze je trosku vacsie zdola, tak to ma drazdi:D ale je pravda ze pri pravom mam aj iny pocit na dotyk, maksi, jemnejsi:) jaj tak len musim cakat...

leus

blondgirl
to mas opuch urcite, ja budem v stredu mat mesiac po OP a prave mam vacsie ako lave , prsia odpuchaju a usadzuju sa vraj pol roka takze :)