Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

vladka 19
ano viem ze sa anatomy nedavaju cez pazuchu ale MUDr. Cerven to dava :)
rita 149
ano to som bola ja :))) nebolo tamA kde si sadnut a musel ma frajer obuvat tak som sa tam v dalsej chodbe vykydla na sedacku a obul ma on, lebo cizmy boli bez zipsu a musela by som sa zapriet a to by som fakt uz umrela :))). Ja si tak matne nejaku blondinku vo vrkoci pamatam v ciernej bunde ze som zazrela po mojej lavej ruke ako som sla, ineho nikoho :))) ten tyzden sa ti suchne ako nic, hlavne si uzi spanie na brusku :))) mne to strasne chyba ja som od piatku rana spala do dnes asi 8 hodin dohromady len, mne nedali ziadne lieky so sebou ja som si len volnopredajne na spanie a to je nic, to su ako cukriky :)... ked teba budu robit, myslim 5teho si pisala, tak ja idem na vyberanie stehov. Baby a prosim vas tento pas sa nosi do stehov, alebo este aj potom??? Dakujem

davidoff

rita149

Ďakujem, neboj už aj ty budeš za chvílku na druhom brehu :))))) Bude to super, ani sa nenazdáš a zobudíš sa s krásnou hruďou, normálne vám všetkým babám čo majú pred OP závidím ten pocit keď sa zobudíte a hneď sa chytíte za hruď a tam budete mať novú plnú hruď - úžasný pocit :)))))) Rita neboj nič, všetko bude super, takže 300 idete dať no super :)) kukni si v albume moje fotky, mám v pere ten aquamid, ale idem ešte na jednu dávku, chcem to plnšie :)))

Mery NR

Mimka69,
práve dnes som myslela na teba, že kedy ideš, lebo som vedela,že koncom novembra. Teším sa s tebou :-) Musí to byť fajn pocit mať konečne vytúžené prsia! Ja tiež rozmýšlam, že nebudem vymýšlať s tou Bystricou, keďže to mám od roky a pôjdem do Avelane k Očenášovi, mám sa im vo februári ozvať ohľadom konzultačky. a píš ako bolo? bola si aj ty v Avelane? aký bol doky a aké imploše ti presne dali?

rita149

davidoff ahoj, skoda ze sme nemohli podebatit viac, len v ambulancii minutku :-) Mas važne paradne tie prsia,možem povedat že ich mas este lepsie ako na fotkach teraz ked som ich vydela,mas super postavu!.Možeš byt stastna ze mas potom a ze mas super vysledok!!!

rita149

drndula, ano bola som v piatok stretla som sa z dadulienkou a davidoff. Ja mam nakoniec Nagor XM3 300ml. Vpiatok 2.12 mam v BB predoperačne a v pondelok 5.12 opku. Aj sa bojim aj tešim .Ty co si davaš? aku velkost a znacku?

rita149

sisente ahoj, ja som ta asi vydela, bola som tam z frajerom,teda neviem či si to bola ty, mala si obute papučky v rukach čižmy a tmave vlay očesane do copa na bok a isla si z priatelom? Zavidim že už maš potom, ja idem do BB 5.12 o 7:45 :-)

solnicka

blondgirl
ja mam tiez na tom pravom ten prechod krajsi, prirodzenejsi...a ten spodok mam pocit ze len ten opuch to tak zkresluje...iac mne sa pacia obe len kazde inac :D jedno je take krasne prirozdene a druhe take "silikonovy look" :D ale pekne take gulate :D lne sa neviem rozhodnut ze ktore sa mi paci viacej ;)))
tak to asi necham na prirodu ze nech sa usadia ako maju len nech su rovnake ...

drndula

Tina33,

No ty máš tie divoké sny aspon opodstatnené lebo uz strihás meter a mas to za pár kdezto Ja di ešte počkám ns ten zázrak len sa obávam či dovtedy bude Hihi...ach jaj..ku komu ideš na operáciu a čo tí dr. navrhol?jš idem k cervenovi trinásteho februára a mne navrhol eurosilikony 400 ml pod sval rez pod prsiami okrúhle...

Lucia1985

Mimka69

Mna robili v stredu a tiez mam brucho ako sud je to strasne nonrmalne som s toho chora.Chodievam cvicit do fitka a uz sa nenormalne tesim kedy budu moct zacat :) nevie mi niekto povedat kedy sa to bude dat?

Mimka69

ahojte baby :D
tak už som doma,robili ma v piatok,všetko je v poho... len tiež ten chrbát to je príšernééé a brucho mám ako sud veľké a to som 3dni takmer nejedla, neviete kedy to prejde???? Tiež mastná pleť :)))