Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Rita,

Ja sa neviem stale rozhodnúť medzi es s nagor..čo ťa rozhodne primalo k tomu že si davas nagory.pôvodne di mala mať es či?čo tí. Dr.povedal vlastne.Ja plánujem este mu zavolať stale ma pokúša certik a viem že za tie dva zvyšné 2 mesiace bude ešte všelijako...nápis mi do mailu prosím ťa či ste preberali a.čo ti povedal...diky ;);)

drndula

Rita,

Ja sa neviem stale rozhodnúť medzi es s nagor..čo ťa rozhodne primalo k tomu že si davas nagory.pôvodne di mala mať es či?čo tí. Dr.povedal vlastne.Ja plánujem este mu zavolať stale ma pokúša certik a viem že za tie dva zvyšné 2 mesiace bude ešte všelijako...nápis mi do mailu prosím ťa či ste preberali a.čo ti povedal...diky ;);)

tina33

Ahojte dievčatá aby som odlahčila tuto debatu o prsiach pozeráte aj vy toho blázna na jojke??keby som si aj ja vyplula prsia pekné,dokonalé a bezbolesti :O)))

tina33

Ahoj Zajačik 006 velké prsa a malé bruško hihihi teším, liposukciu si davam robiť z brucha a bokov.budem zabandážovaná ako múmia:o)))))

zajacik_006

tina33
uz to mas za par... Vo stvrtok sa zobudis s krasnymi prsiami a o nieco chudsia.A na ktorej casti tela Ti budu robit liposukciu? Budem na Teba mysliet a drzat palce.

sisente

Mimka a Lucka inak az teraz som si uvedomila ze okrem tej mastnej pleti, co ja mam inak suchu a citlivu mam veru aj velke brucho a tiez jem minimalne, ale az teraz ma to trklo a to ja brucho nikdy nemam ani ked sa prejem, to z coho, po narkoze ci opuchlo aj to ci ako to? :)))

sisente

Lucia a Mimka
vy ste kde boli na operacii? ja v BB, vo stvrtok, preto sa ozyvam ze sme v skoro rovnaky cas :) takze mam spolutrpitelky :))) aj ked musim uznat ze od dnes poobedia je to oooovela lepsie, snad to uz len lepsie bude. ja som sa sestricky hned pytala vecer, ci toto je to najhroznejsie, ci uz len lepsie a vraj ano :) no ale tam mi dali super lieky a to doma som nemala prve dva dni, tak aj plac bol po nociach a plazila som sa z postele, aby som sa prejst mohla, sama som doma bola :) ale verim ze uz len s usmevom na to budem spominat. Na prevaze som sa ani nemala chut na ne pozriet cez tu bolest :) ale sestricka mi nakazala :) a aj pochytala som. teraz si to do piateho do stehov nosim ako tajomstvo, nenazeram :))). ale uz sa tesim ked budem moct. nechapem preco ma to tak strasne bolelo, pretoze som to necakala asi za to :) lebo tu som citala ze to praveze v pohode baby zvladali, mozno fakt tym cvicenim, ze som to mala take pevne, neviem...

drndula

Rita,

tina33

Vladka19,Drndula, idem k Očenášovi navrhol mi 350ml anatomi rez pod prsiami zn.Arion už si hovorím v duchu aby som nestresovala že kolké babenky to vydržali tak vydržím aj ja a ked som pražila porod tak toto dufam prežijem a vydržím.teším sa na nové prska .ale moje podvedomie je také silné že každu prebudenu minutu myslím len na operáciu.