Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

blondgirl007

solnicka hej hej, aj ked ja s mojimi 400vkami mam silikonovy look ci chcem, ci nie:D ale to som chcela:) tak tak, obidve sa mi pacia, ale tak inak, no teraz som zistila, ze pri tom opuchnutom lavom mam este taky vzduch pod kozou, tak tam zblnka pri dotyku a aj to pobolieva ako svalovka alebo modrina..to znamena ze nie je uplne zahojene! musim pockat, veru mate pravdu:) aj sestricka mi to povedala, ze co by som chcela za tri tyzdne:)))

gossip_girl

manula
prosim ta ty mas stredny profil? lebo fakt ich mas tiez take prirodzene ze dumam, ked mas okruhle a pod foto nemas aky profil ale mari sa mi ze si raz pisala ze vysoky nie?

davidoff

drndula

neboj nič, aj ja som išla sama a mala som také skvelé kolegyne na izbe, jedna mi tak sadla, že sme si vymenili aj telef. čísla a voláme si :))) neboj nič, keď sa tam stretnete nejaké baby, budete sa podporovať a prežívať to spolu :)

drndula

Kocky

Ktora z vas IDE na operaciu trinadteho februara k Dr.cervenovi Ci NovaMedu?zeby som vtedy sama isla?dufam ze nepojfem sama bude aspon veselsie dvom na izbe...zatiaľ neviem o nikom,vtedy sestrička spomínala nejaké zákroky ale nie plastiku prsníkov..

drndula

Kocky

Ktora z vas IDE na operaciu trinadteho februara k Dr.cervenovi Ci NovaMedu?zeby som vtedy sama isla?dufam ze nepojfem sama bude aspon veselsie dvom na izbe...zatiaľ neviem o nikom,vtedy sestrička spomínala nejaké zákroky ale nie plastiku prsníkov..

Bubbles

Ahojte,

chystam sa na augmentaciu. Mate skusenosti s MUDr. Jozefom Hederom z Interkliniku? Prosim, piste pozitivne aj negativne skusenosti. Tiez ma zaujima, ci od neho niekto isiel na opravu prsnikov?
Dakujem!

Bubbles

Ahojte,

chystam sa na augmentaciu. Mate skusenosti s MUDr. Jozefom Hederom z Interkliniku? Prosim, piste pozitivne aj negativne skusenosti. Tiez ma zaujima, ci od neho niekto isiel na opravu prsnikov?
Dakujem!

drndula

Babule

To nafuknute brucho má na svedomí narkóza?
Aby som sa potom nezkakla zr.okrem prsinkov mi aj brucho zväčšili....hehe

drndula

Rita,

Ja sa neviem stale rozhodnúť medzi es s nagor..čo ťa rozhodne primalo k tomu že si davas nagory.pôvodne di mala mať es či?čo tí. Dr.povedal vlastne.Ja plánujem este mu zavolať stale ma pokúša certik a viem že za tie dva zvyšné 2 mesiace bude ešte všelijako...nápis mi do mailu prosím ťa či ste preberali a.čo ti povedal...diky ;);)

zajacik_006

vladka ahoj,som velmi rada,ze sme si dali dnes to rande.Budem stale na Teba mysliet a drzat palce,aby si mala nadherne prsicka a s konecnym vysledkom si bola spokojna Ty aj dr. Kacmar.