Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

monny3

blondgirl prosim ta, vyberanie stehov a kontrolu si mala v pezinku?lebo ked som sa nato pytala doktora mi povedal,ze uvidime ako to bude lebo Pezinok ma len taku bokovku a ze ma uz toho vela.

monny3

carina si zlata za podporu ktoru teraz potrebujem,lebo ako kazda sa chcem rozhodnut spravne a potrebovala som radu od takej co ma priblizne taku velkost aku budem mat ja.Kolko merias?a ake miery si mala pred a po...

drndula

Margareta,

No veď to že aj sestrička mi do telefónu povedala ze keby mi di rúk dali rozbeh značky imlposov tak by som rozdiel tak ľahko nezistila..no zavolam tam uvidím čo mi dr.povie čakám aj na ritu149,mala by sa mu ozvať,či s dr.riešili ked sa nakoniec pre Nagor rozhodla.Ja mam ešte výhodu v tom ze nám sstale dostatok času dj februára sa rozhodnúť jich rada by som túto dilemu uz uzavrela lebo stale študujem info počúvam čítam kočky z ktorých tí každá povie niečo iné tak výsledok Je taký ze mam riadny guláš v hlave..a stale di vyčítam tú nevydarenú konzultáciu čo som musela zmagorena byť keďže som sa nezamerala na to podstatne a to Je značka implosa...:(:(:(:(

carina

monny
ty si presne ako ja ale uplne :DDD toto iste som tu aj ja stvarala, zo mna sa kamosky smiali, ze ja este na stole budem vymyslat ako ma budu uspavat. daj si väcssie ked ti povedal ze mozu. mne presne takisto povedal a nelutujem. skôr by som este väcssie mohla mat. ved mi to ani nie je vidno ked mam obyc. podprdu. vyzeram ako pred tym v mojej pushupke...Ale ked si taka ako ja, nebude ti to stacit, ani to ti nebude stacit, ked mu zavolas, lebo ja som mu aj volala a napriek tomu som si objednala obidva velkosti implosov :) inac by som tam sla s malou dusickou, ci som sa rozhodla spravne. nechcela som totiz bomby ale ani male.

margareta123

drndula

no mne najprv ukazal ES a boli fakt makkucke a ked som vzala do ruky nagor, tak bolo citit rozdiel, ale zase ked som si ich "osahavala" uz dlhsie, tak sa mi nezdali velmi tvrde...a definitivne som sa rozhodla, ked ich obe polozil na stol, ES mali hned preliacinu a nagorky si drzali tvar...tak dufam, ze mi zmaknu a budem spokojna, aj ked na druhej strane vravel, ze tym, ze by boli pod svalom, tak aj tlakom svalu na implantat napne a nebude sa preliacovat, ale riziko vlnenia je vacsie...ale ja si myslim, ze teraz su uz takmer vsetky implantaty vysoko kvalitne, takze rozdiely su minimalne a verim, ze kazda nositelka je spokojna s tymi svojimi :) snad u nas to nebude inak :)

jazz24

ahojte babulky:))
ide niekto 3.12 v sobotu do pezinka na opku??

davidoff

gratulujem k pusinke je nááádherná, aj ja si dam potom:)) je to úplne prirodzené, velmi sa mi to páči..ty s už dokonalá tuším úplne:))no mne sa to tiez blíži..už za 5 dní..no mám niekedy dost strach..vcera som mala, ale potom som si pozrela tvoje foto čo si poslala do galerky s pusou a hned ma to preslo!!:)
a ten nosík je užasný..ako odpucha tak je krásny malinký a úplne jemný.aj ja chcem taký)

baby čo ste po držte sa!!!prajem,aby ste to zvládali čo najlepšie!

dobrú nocku

monny3

blondgirl ty mas 400 ml s velkostou si spokojna?ked ja vobec neviem ako sa mam rozhodnut ,ked mi doktor povedal 400 a potom ze mozu byt 450ml no ja som nechapala a teraz by som sa vedela lepsie informovat co sa tyka velkosti,ale uz je neskoro.
baby ako vas tu citam si radite navzajom co je sice pekne ,ale ked je vaznejsi problemb ,neda sa zavolat doktorovi?ja viem ze je zaneprazneny ale...

drndula

Margareta,

No veď si bucham hlavu o stenu ze preco som nemackala a nedrzala v rukách aj tie ES iba Nagory...tie Boli mäkké ale nemôžem to porovnať s es keďže som ich v rukách nemala no mam taký pocit ze dr.ich pri konzult mackal a Boli ozaj mäkké...no veru netuším aké plánujem mu zavolať a spýtať sa čo mi povie.aj Rita bola a mala tento problém presne ako Ja lenže ona este na konzultáciu išla Ja to mam od ruky dosť tak dufam zr sa to bude dať aj po telefóne vybaviť...a rozdiel medzi nimi je ozaj rozmerovo zanedbateľný len dva milimetre kedze 4oo es zodpovedá 420 nagor.takže Je to len o tej najlepšej voľbe a čítam sto nádorov rôzneho druhu..strašné

margareta123

baby

idem v januari do chirmedu a budu mi davat ciastocne pod sval a ciastocne pod zlazu, bud 390 alebo viac, a teraz po tom vsetkom co tu citam zacinam mat obavy, ci je podla vas velka pravdepodobnost, ze napr. po kojeni alebo aj pred nim mi tie prsia poklesnu tym, ze to bude skor vacsi implantat a len ciastocne pod svalom...?

drndula

ja som tiez vahala medzi ES a nagormi, ale rozhodla som sa pre nagory, najma po tom, co mi ich oba doktor odprezentoval a tie ES sa mi zdali az prilis vlacne a bala som sa vlnenia a vraj aj nagory zvyknu pekne zmaknut, tak som sa rozhodla napokon pre ne