Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mimka69

davidoff
pozrela som si Ťa,pusinku a všetko a fakt kráááásnéééé...
všetko sa mi páči
a jasnééé máš moju veľkú podporu v ďalšej dávke do pusi

Mimka69

sisente
jaaaj chrobáčik,presne tak som sa miestami cítila ja ako si to opisovala,že som sa na ne ani pozrieť nemohla,a uvažovala že mi muselo silno zahrabať,prečo som sa na to dala atd. ale už je dobre v noci spím nad moje očakavania takže neboj budeme sa navzájom podporovať :DD ok to zvládneme...

Mimka69

Lucia1985
no to som rada,že sme tu viaceré,já si myslím,že to môže byť od infúzií také ponalievané či čo??? Na váhe si náhodou nepribrala???

Mimka69

MARY NR
takže,robil ma dr.Hedera z BA z INTERKLINIK s dr.Bakošom,oni si tak vypomáhajú,a baby poviem Vám boli fakt super,nakoniec sa rozhodli pre 380ml extra VP,MENTOR.Sú užšie 10,3 ale vysoké 5,4 to zato,že mám útli hrudník.
Cítim sa super,už ani bolesti len mierne :),ale tesne po OPKE a ten prví deň to bol des,vážne,vôbec som si nevedela predstaviť,že by som na druhý deň mala ísť domov.Stále som sa len sústreďovala na to,že jasnééé už mám krááásne ceciky a,že každým dňom bude lepšie:))) tak to aj bolo

davidoff

rita149

ja neviem aký to bol set. Aj taká páska na vrchu bola, ale nepamätám si už aký to malo názov. Chcem ešte 1ml pery, veď kukni v galérke, zboku áno to vidno, ale spredu nie, tak ešte raz pôjdem :)) Ozaj, idem zavolať sestričke Zuzke. No prsia som nemala opuch, ani pery, ale nos som mala a ešte stále mám mierne opuchnutý, s nosom je opuch väčší a hlavne asi u mňa, lebo u mňa sa musel chudáčik doktor Červeň namakať, aby som ho mala takýto krásny z tej hrôzy, aký som ho mala predtým :)) Takže nos pekne masírujem stále a pekne mi odpúcha. Akú veľkosť to ideš Ty mať? A aké máš miery? aj váhu a výšku mi napíš, pre porovnanie so mnou, si to chcem porovnať.

rita149

davidoff, ty si riadne odvažna teda, ked este raz ides na tu peru :-). Ja ti zavidim že mas už po tom a hlavne to že ty nemaš ziaden opuch vyditelny, To je super. Ozaj ty si mala aku pooperačnu podprsenku? PI alebo PS.set?

rita149

Ahojte, prosiiim vas o radu baby ktore mate anatomicke impl. aku ste mali pooperačnu podprsenku? PI alebo PS-set?

davidoff

jazz24

tak Ty už za chvílku ideš tiež :) super, neboj sa, všetky sme to tu zvládli, nie si od nás horšia, zvládneš aj Ty. Držím Ti palce :-)