Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

vladka 19
to brusko kedy splaslo? :) a ta uzastne leskla plet mi tiez ide na nervy :)))
rita 149
mam anatomy a podprdu som si kupovala s oznacenim PI, ale zabudli mi asi objednat pas, lebo po prebudeni som ho mala a zatazuje ma doteraz :), museli mi pozicat, asi sa pomylili kedze mam anatomy si mysleli ze to pojde rezom pod prsiami, tak preto asi nedali, ale mam pozicany, tak vratim potom s radostou aj hned by som :).
mimka 69
ja som spala celuuuu noc, supeeeeeeeer, to bol pocit, dala som si dva xanaxi 0,5mg, tak som sa vyspala, aj na vyhlasenie Atai-a som uz bola neboha, boze to je super pocit sa vyspat, a spala som uplne v lahu len s mini vankusom pod hlavou a tak ma ani chrbat nebolel, len rano som sa asi pol hodku spamatavala ked som si sadla a dost ma v oboch pichalo, obcas tam zblnka v nich, sranda :). a mam nejake vo vode rozpustne prasky flector EP rapid, tak hadam mi aj to pichanie prejde. mala som navstevu dnes, tak som asi 2 hodinky sedela tak to citim viac, potom ked to zacne pichat uz viem ze je nacase ist do postele k pocitacu :)... som rada ze ste tu a pisete ;)))) je to super forum, fakt. Uz na ne zacinam byt aj zvedava, ale nenakukam, nerozbalujem, drzim slovo :) nech je uz o tyzden takto, kamoska vravela ze pas po stehoch uz nemusela nosit, ale dalsia vravela ze este 3 tyzdne ano. Tak ja sa pytam teba mila DAVIDOFF

Bianca1236

fujara a vladka19
uz som jazdila, super pocit a fajna svalovka :D vobec som prsia necitila, aj sa mi zdalo ze pad na chrbat by nebol taky strasny. ale tuk tuk neplanujem tak skoro padnut :)

Bianca1236

ahojte baby aky krasny den nam svitol :)
vladka19
ano mam ich cele pod svalom, aj ja som sa divila, ale som rada. asi som mala vela miesta, ja nie som utla tak asi aj preto.
blondgirl007
ano priatel je vtipalek ale bol mi velkou oporou, aj sa o mna staral po op :) a s tym opuchom si uz nerob tolko starosti, vidim ze cely vikend si stresovala :D fakt to odpuchne. ak chces pozri si video operacie ako sa robi, pochopis preco je prsko take opuchnute. mne nad pravym este aj taka hrca divna trcala, som sa zalovala na kontrole po mesiaci a dr ma uistila ze to je len sval ztuhnuty. ani neviem kedy sa uvolnil uz su rovnake :)
baby co vymyslate so znackami implosov. podla mna ak nemate nejake ine dovody ako vladka19 tak dajte na svojho operatera. ved to je aj najdolezitejsie, komu sa zverite do ruk. znacky su vsetky kvalitne, a on je predsa ten studovany ktory ma urcit ktora vam vyhovuje najviac :) podla mna treba mat predstavu ake prsia chcete este pred konzultaciou, a potom to doktorovi dopodrobna vysvetlit ze ake si zelate. on potom zhodnoti ci je to realne alebo nie. a kludne si aj piste zoznam otazok aby ste nepozabudali na konzultacke :)
jo a vsetkym novym co ste po gratulujem, skore zahojenie zelam :) a co ste pred, nech vam ubehne cas co najrychlejsie ;)

Mimka69

vladka19
mne vyhovovali skôr veľkosťou a tvarovo extra VP,anat. iné by sa do mňa neviem ako zmestili:D dr.povedal,že nechce aby som ich mala až na krku alebo pod pazuchami, tak asi zato sme vybrali tieto

Mimka69

vladka19
ano mám anatomy,skus si poriet na tejto stranke a tam ako je obrazok troch sil.impl.pod to klikni a máš tam komplet cenník www.medimplant.cz, stoja rovnako ako nagor alebo o niečo drahšie

Mimka69

vladka19
ano mám anatomy,skus si poriet na tejto stranke a tam ako je obrazok troch sil.impl.pod to klikni a máš tam komplet cenník www.medimplant.cz, stoja rovnako ako nagor alebo o niečo drahšie

blondgirl007

monny3 a ina vec je ked su anatomy a ked su gulate, anatomy idu pekne pozvolna, ale tie moje ohruhle idu aj viac zhora a dopredu, takze su vyraznejsie, to naozaj. takze ak si ides dat gule, tak myslim ze 400 su supis pupis, az az:) a ak anatomky, tak chod aj na 450ml...myslim ze tieto dve velkosti su porovnatelne rovnake:) co sa velkostne na hrudi tyka:) chapes? lebo pisem ako madar:)

blondgirl007

monny3 na stehy a kontrolu som bola v bb, lebo to je na 1é dni od opky a doktor je len jeden vikend v pk, a kedze ma tam operoval, tak na dalsi tyzden bol len v bb:) ale teraz co pojdem na kontrolu, to byva tak o mesiac od prvej kontroly, tak to idem do pk, akurat to tam vyslo ze budu operovat v sobotu a v nedelu su prevazy, tak tam zbuchame aj kontrolu...je mi to tam lepsie:)

a co sa tyka velkosti, sama musis vediet, ake sa ti pacia...ci velke, male, vulgar, jemne, prirodzene,...niekto ti poradi ta, druhy inak:) ale riad sa sama sebou, zbytocne ti tu budeme radit ohladom velkosti, pretoze kazdemu sa paci ine a dve rovnake tela-dva rovnake hrudniky vyzeraju s rovnakymi implosmi uplne inak:) je to pravda...niekomu to urobi bomby, niekomu take normalne...kamoska mi napriklad povedala, ze uz mam teda riadne prska:) a priatel videl fotku zboku (este ich nazivo nevidel) a povedal, ze chude uzke telicko a len cicky idu dopredu, ze fajne:D
riad sa svojim pocitom, sadni si a podla toho akym prsiam si pristupna, tak si premysli a vyber:) je to o pocite, ktory zo seba chces mat:) neriad sa nazorom inych, riad sa sebou, a svojimi pocitmi...z ktorej velkosti mas lepsi pocit, tak ten vyber a viac to neries, lebo toto poznam, mne sibalo z tych velkosti a teraz sa sama na sebe smejem:D

Mimka69

MARY NR
jedna dôležitá správa pre teba, pri opke narazili na mliečnu žľazu,tak ju celú vystriekali s dezinfekčným prostriedkom a ešte niečo dr.vravel ale to som nerozumela,neviem či odstránili alebo čo.? a ešte dva krát sa ma po opke pýtali kedy som prestala kojiť... tak ty si ozaj dobre zisti tu dobu po kojení