monny3 na stehy a kontrolu som bola v bb, lebo to je na 1é dni od opky a doktor je len jeden vikend v pk, a kedze ma tam operoval, tak na dalsi tyzden bol len v bb:) ale teraz co pojdem na kontrolu, to byva tak o mesiac od prvej kontroly, tak to idem do pk, akurat to tam vyslo ze budu operovat v sobotu a v nedelu su prevazy, tak tam zbuchame aj kontrolu...je mi to tam lepsie:)
a co sa tyka velkosti, sama musis vediet, ake sa ti pacia...ci velke, male, vulgar, jemne, prirodzene,...niekto ti poradi ta, druhy inak:) ale riad sa sama sebou, zbytocne ti tu budeme radit ohladom velkosti, pretoze kazdemu sa paci ine a dve rovnake tela-dva rovnake hrudniky vyzeraju s rovnakymi implosmi uplne inak:) je to pravda...niekomu to urobi bomby, niekomu take normalne...kamoska mi napriklad povedala, ze uz mam teda riadne prska:) a priatel videl fotku zboku (este ich nazivo nevidel) a povedal, ze chude uzke telicko a len cicky idu dopredu, ze fajne:D
riad sa svojim pocitom, sadni si a podla toho akym prsiam si pristupna, tak si premysli a vyber:) je to o pocite, ktory zo seba chces mat:) neriad sa nazorom inych, riad sa sebou, a svojimi pocitmi...z ktorej velkosti mas lepsi pocit, tak ten vyber a viac to neries, lebo toto poznam, mne sibalo z tych velkosti a teraz sa sama na sebe smejem:D