Bianca1236 ajoj:) ani nie ze som stresovala, len som mala obavy:( ale vies co, zistila som, ze tam mam este taky natlaceny vzduch pod prskom, stale mi to tam skvrci a zblnka:) na stehoch som sa pytala, ze co to je a doktor povedal, ze vzduch:) tak to moze byt aj tym, uz som si to tak uvedomila:) ale poviem pravdu, ze dnes to je zs o neco lepsie, pekne si ich natieram poriadne mastnym kremom:) a pocas toho natierania si ich aj jemne masirkujem, ale fakt len jemne:) tak aj to mi asi pomaha:D je to lepsie, dnes som na 95 percent spokojna s prskami:D este keby boli makke a napracem ich do podprsky:D len neviem ci Dcko bude stacit:D snad hej, ani sa to nezda:)
sisente ja som sa zdvihala len pomocou brusnych svalov...skus sa premoct:) zopar krat a pojde to ako po masle...telo si pamata tych par brusacikov v zivote:) ked lezis, tak najlepsie v takom polosede-nebudes rano citit az take velke prelievanie a lepsie sa vysvihnes hore z postele:) podloz si poriadne hlavu a chrbat a spinkaj tak, ked rano vstanes, tak poriadne co najviac zatni brusne svalstvo a tahaj sa bruskom hore, pricom prska VOBEC ale vobec nezapajaj, nech su uplne volne! mne to islo uz od prveho dna takto:) a to spinkanie v polosede neskutocne pomohlo, ja ani neviem ze spim na chrbte a to uz treti tyzden! a to som cely zivot spavala na bruchu, no nic ma nebolelo a ani neboli...rukami sa nepodopieraj vobec, daj ich len pred seba a tahaj sa bruskom, ide to:)