Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

blondgirl007
tak vidis, s tvojim pozitivnym myslenim budes fit do podprsenky cobydup :D ja som bola nestastna ze sa mi nedaju napratat do podprd normalnych, ale teraz uz to ide, a mam krasne Ecka :D sestra mi nechce verit, ale fakt, som si pre tu srandu kupila aj 75D aj 75E aby som si porovnala :) super pocit ked prsia tvoria zaklad nie podprsenka :D
a k tomu spaniu na chrbte, fuj uz nikdy viac :D ja som prvu noc doma nespala skoro vobec, mozno polhodku v kuse. dlho som mala tri podusky velke na podopretie, mna to velmi palilo ked som lezala na rovnejsom. teraz po 2mesiacoch mi dr uz dovolila spat na bruchu, prve noci som sa bala, ale uz si to uzivam :) nie je nic lepsie ako sa svacnut na brucho a lezat ako mrtvola :D

Mimka69

vladka19
nie nezvažoval, práveže ja som sa pýtala či nie okrúhle a on hneď že nie :)v papieroch nič také nevidím ked zistim napisem

blondgirl007

Bianca1236 ajoj:) ani nie ze som stresovala, len som mala obavy:( ale vies co, zistila som, ze tam mam este taky natlaceny vzduch pod prskom, stale mi to tam skvrci a zblnka:) na stehoch som sa pytala, ze co to je a doktor povedal, ze vzduch:) tak to moze byt aj tym, uz som si to tak uvedomila:) ale poviem pravdu, ze dnes to je zs o neco lepsie, pekne si ich natieram poriadne mastnym kremom:) a pocas toho natierania si ich aj jemne masirkujem, ale fakt len jemne:) tak aj to mi asi pomaha:D je to lepsie, dnes som na 95 percent spokojna s prskami:D este keby boli makke a napracem ich do podprsky:D len neviem ci Dcko bude stacit:D snad hej, ani sa to nezda:)

sisente ja som sa zdvihala len pomocou brusnych svalov...skus sa premoct:) zopar krat a pojde to ako po masle...telo si pamata tych par brusacikov v zivote:) ked lezis, tak najlepsie v takom polosede-nebudes rano citit az take velke prelievanie a lepsie sa vysvihnes hore z postele:) podloz si poriadne hlavu a chrbat a spinkaj tak, ked rano vstanes, tak poriadne co najviac zatni brusne svalstvo a tahaj sa bruskom hore, pricom prska VOBEC ale vobec nezapajaj, nech su uplne volne! mne to islo uz od prveho dna takto:) a to spinkanie v polosede neskutocne pomohlo, ja ani neviem ze spim na chrbte a to uz treti tyzden! a to som cely zivot spavala na bruchu, no nic ma nebolelo a ani neboli...rukami sa nepodopieraj vobec, daj ich len pred seba a tahaj sa bruskom, ide to:)

Zuleko

Leus
Fúha netuším,ale bolo to krátko po Op tuším niejake 3 mesiace len alebo tak niejak okolo dvoch aj niečo:-)

Bianca1236

sisente
ja som sa tiez tak dvihala. aj ked by sa nemalo. ale inak to neslo. alebo som sa nohami zaprela o nieco a tak nejak :)

sisente

baby a este prosim vas ako ste sa dvihali? mna pokial je niekto doma tak dvihaju podlozenim ruk pod chrbat, ale nie vzdy ma kto a to sa potom chytim pod kolenom a zdvihnem, inak to neviem... :( viem ze by sa nemalo ale ako inak??? a pred opkou som si to cvicila, som si vas tu citala ake mate s tym problemy a ja dost sportujem a nemam problem sa posadit bez ruk, tak sefka som si vravela ze ved to v pohode ja sa bruchom vytiahnem, aaaale realita ma stopla :)))))) ja by som sa aj mozno vytiahla, ale uz v tom urcitom bode ked zapajam to brucho tak sa strasne bojim ze to zaboli a vzdam to a zodvihnem sa pomocou tych ruk pod kolenom, ako ste sa dvihali vy???

sisente

mi to nedokoncilo, som sa zlakla ze sa to zmaze, tak dlho som to pisala, uff :). takze davidoff, ty si taka zlata, ty stale odpises, tak daj vediet ako je to s tym pasom, dakujeeeeeem ;))).