Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

drndula
spanie si nenacvicuj, budes lutovat ze si nespala na bruchu kym si mohla :))) a zblnkot je sranda riadna, som si to nevedela predstavit. stehy u MUDr. Cervena mne na 11 den budu vyberat
Mimka
ja som foto pred len rano poslala barborke, tak to tam este urcite nie je, ale coskoro bude, potom o tyzdnik poslem aj po :)

drndula

sestricka Zuzana u dr. cervena mi vzdy ked telefonujem pripomenie ze dr. je v komore v spoločenstve ES a to nam dava garanaiu vymeny implosov ale iba v pripade kapsularnej kontraktury 3a 4 stupna a v pripade rupnutia...robi vsak aj s Nagormi...myslite ze to plati aj pre tuto znacku?lebo na stranke Siklienky je tato zaruka napisana,len je otazne ci dr. tam musi figgurovat,ako v pripade ES..ci sa tato zaruka vztahuje aj na Nagory..hmmm....

sisente

blondgirl
tak ja to teda skusim, ja to tak aj citim ze to staci prekonat ale mam strach ze zaboli, a v prvy den si sa tak dvihala???? mna prvy museli dvihat a tak to bolelo ze v ziadnom pripade by som sa sama nie, to by som asi odpadla od bolesti podla mna, ale fakt, mna to bolelo ked som sa prebrala ked som len hlavu natocila dolava, ci doprava, stale som citila tie svaly na hrudi ze sa hybu a strasne bolia a aj nohou ked som pohla, rukou ani nevravim, ale teraz je to uz ok, a ked spim v polosede tak citim ten chrbat aj tak, ale do rana som v uplnom lahu a chrbat sa tak odlahcil uplne ale citila som zase prsia ale dalo sa, no to rano bolo horsie potom, ale ja to nejako dokopem. som neskutocne stastna ze uz ako tak fungujem, ked som dlho hore, zaboli a uz utekam do postele, uz mi aj doma vravia ze lepsie vyzeram, ze som culejsia :))) no huraaaaaaaa! vsetkym babam pred veeeelmi drzim palce a citajte fora a verte tym co presli bolestami ako nic, ja som asi fakt ojedinely pripad, tak sa nevystraste velmi :))))

drndula

baby,

pomahaju tie naplaste na jazvy?nejake skusenosti,dobré, zlé...co vsetko si mam obstarat,co sa zide,od bolesti,lepsieho hojenia atd..

drndula

baby,

no bavim sa na tom vasom zblnkani...:DDDD
to je mile,dufam ze to budem citit a pocut aj ja,aj moja znama mi to spominala,ze co krok to zblnk :D

držte sa kočky...
a to spanie uz nacvicujem...za dva mesiace sa to hadam naucim,ked pride realita,lebo som bruskospacka,aj tehotenstvo som pretrpela,ale tam sa aspon na bokoch dalo spat,no citam ze tuto to asi take 3 tyzdne nebude mozne,ci?

na kolky den sa idu vyberat stehy u dr. Cervena?a potom je kontrola kedy?

sisente

blondgirl
tak ja to teda skusim, ja to tak aj citim ze to staci prekonat ale mam strach ze zaboli, a v prvy den si sa tak dvihala???? mna prvy museli dvihat a tak to bolelo ze v ziadnom pripade by som sa sama nie, to by som asi odpadla od bolesti podla mna, ale fakt, mna to bolelo ked som sa prebrala ked som len hlavu natocila dolava, ci doprava, stale som citila tie svaly na hrudi ze sa hybu a strasne bolia a aj nohou ked som pohla, rukou ani nevravim, ale teraz je to uz ok, a ked spim v polosede tak citim ten chrbat aj tak, ale do rana som v uplnom lahu a chrbat sa tak odlahcil uplne ale citila som zase prsia ale dalo sa, no to rano bolo horsie potom, ale ja to nejako dokopem. som neskutocne stastna ze uz ako tak fungujem, ked som dlho hore, zaboli a uz utekam do postele, uz mi aj doma vravia ze lepsie vyzeram, ze som culejsia :))) no huraaaaaaaa! vsetkym babam pred veeeelmi drzim palce a citajte fora a verte tym co presli bolestami ako nic, ja som asi fakt ojedinely pripad, tak sa nevystraste velmi :))))