blondgirl
tak ja to teda skusim, ja to tak aj citim ze to staci prekonat ale mam strach ze zaboli, a v prvy den si sa tak dvihala???? mna prvy museli dvihat a tak to bolelo ze v ziadnom pripade by som sa sama nie, to by som asi odpadla od bolesti podla mna, ale fakt, mna to bolelo ked som sa prebrala ked som len hlavu natocila dolava, ci doprava, stale som citila tie svaly na hrudi ze sa hybu a strasne bolia a aj nohou ked som pohla, rukou ani nevravim, ale teraz je to uz ok, a ked spim v polosede tak citim ten chrbat aj tak, ale do rana som v uplnom lahu a chrbat sa tak odlahcil uplne ale citila som zase prsia ale dalo sa, no to rano bolo horsie potom, ale ja to nejako dokopem. som neskutocne stastna ze uz ako tak fungujem, ked som dlho hore, zaboli a uz utekam do postele, uz mi aj doma vravia ze lepsie vyzeram, ze som culejsia :))) no huraaaaaaaa! vsetkym babam pred veeeelmi drzim palce a citajte fora a verte tym co presli bolestami ako nic, ja som asi fakt ojedinely pripad, tak sa nevystraste velmi :))))