Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

dakovna
myslim,ze 3tyzdne na zotavenie Ti ani nebude treba. Mne uplne stacili 2tyzdne a to som chcela ist uz po tyzdni do prace a to mam pracu,kde nesedim na ritke,ale makam. Ale kolegyna nesuhlasila,aby som uz po tyzdni nastupila,tak bola taka mila a zaskocila za mna.A ked mam byt uprimna,mna doma tie 2tyzdne porazalo.

dakovna

Ahojte kocky,
vcera som v praci zistovala, ci mi daju dovcu. Dobre, ze som sa pytala, lebo na januar mi nedaju. U nas v praci sa budu diat rozne zmeny v tom obdobi a nebolo by dobre, keby som bola 3 tyzdne off. Navyse nesuhlasili s tym, ze az 3 tyzdne. Sef sa vyjadril, ze jedine v decembri by to bolo mozne s tym, ze tiez nie az 3 tyzdne. Ach jaj, budem musiet sa zotavit za 2 tyzdne :(
Tak som vcera volala do Puchova a si pytala termin opky na december. Bolo by to mozne bud 15. decembra, alebo uz 8. dec. Viac mi vyhovuje 15. december. Tak mi maju vo stvrtok volat, ci by teda toho 15. to slo.
Ale sa mi to posuva blizsie vsak?? Zacinam sa bat, ci to vobec vyjde. Prosim drzkajte trosku palce.

sisente

leus
ved ja som to zo srandy myslela :) ale by som aj tak odporucila vydrzat radsej ako potom trpiet, ak sa ti do rany dostane nejaka infekcia. Ja by som aj tak nezvladla to sprchovanie zatila aj keby si ju mozem dat dole. Ja si cez prsia este nedociahnem pod pazuchy, este ma tie jazvy az tak nepustia...

sisente

leus
ved ja som to zo srandy myslela :) ale by som aj tak odporucila vydrzat radsej ako potom trpiet, ak sa ti do rany dostane nejaka infekcia. Ja by som aj tak nezvladla to sprchovanie zatila aj keby si ju mozem dat dole. Ja si cez prsia este nedociahnem pod pazuchy, este ma tie jazvy az tak nepustia...

leus

sistene
pooperacna podprda sa neda zle zalozit, co sa da na tom zle zalozit?Umyvat vlasy je lepsie pri umyvadle sadnes na stolicku a zaklonis hlavu, pri predklone nad vanu si tlacis na prsia

sisente

mimka69
a vlasy mi umyla kamoska, som si klukla k vani a predklonila som hlavu, a to bolo v nedelu, to este dost bolelo, ale dalo sa v pohode. ja neviem, radsej si ju neskladaj, zle si ju zalozis a jedno ti zarastie na KE a druhe na BA :))))))).

sisente

mimka 69
nie nesprchovala som sa cela, ani sa nejdem do vybratia stehov, teda do pondelku :) zakazali tak sa bojim aby sa tam voda nedostala, ja mam pod pazuchov rez, nieze mi to zacne hnisat alebo co. v pohode sa od podprdy dole sprchujem a uterakom s mydlom sa hore umyvam, ruky a krk a tak, a zatial som zo seba neumrela, da sa :))) uvidime do pondelku ako :))). Ja ani len nenakukam do podprdy, co sa az cudujem ze som taka dosledna, lebo to asi na starost som sa takou zodpovednou stala az :)))))))), ale uz ma to laka, no vydrzim. Mna trapi to hlavne, ze po vybrati stehov stale budem mudem musiet chodit von v mikine, lebo ten je taky neforemny pod niecim tesnejsim a mam nieco, kde som si chcela obliect take padave saty, ale asi to budem musiet na teplaky zmenit :(((. A baby je to ok, ked spim v uplnom lahu? Neskodi to nejako na tie prsia, neprekrvuju sa viac alebo tak? Lebo tak sa mi super spi. A Davidoff, uz od vcera sa dviham len bruskom ;) aj z uplneho lahu, frajerka som cooo? :)

Mimka69

davidoff
ty si taka skúsená,prosím Ťa ako a kedy si sa sprchovala??? a čo vlasy??? veď to by hádam nemal byť problém keby si tú podprdu na chvíľu vyzlečiem,či???

mia_31

baby ja si myslím,že by to nemal byť problém objednať si iné imploše, skôr by som sa bála,že keď ten lekár pracuje s nejakými celý čas aby mi tie iné dobre vložiťl, predsa je to aj o zvyku, čo ja viem.