Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

tina 33
tak este vydrz ona to tam doda, asi nas tam da naraz :). ja som vcera rano asi mail posielala, tak potom mrknem. ja dam foto po v pondelok, uz sa tesim, som velmi zvedava.

tina33

Sisente pokušam sa dostať do galerky aj som poslala foto pred opkou ale zatial žiadna odpoved neviem presne ako sa tam mam dostať pretože kočka ktorej som poslala foto mi neodpovedá.:o((

sisente

tina 33
a si aj v galerke? ja som mala 70A az velmi vypchate B, a mam 370 anatomy a mala by som mat riadne trojky vraj, no uvidime, teraz su splasnute v tej podprde, ale hadam vyskocia :)

tina33

KOčENKY DAKUJEM potrebujem takúto podporu ste zlaté teraz mám 75A a idem do 350ml anatomy rez pod prsiami, vraj podla doktora také dobré dvojky slabé 3 a idem do puchova dr.očenáš.

sisente

ozaj, ja ked som sa prebrala z narkozy, tak som hned pisala sms priatelovi, ze som prezila a zavolam, ked budem viac vladat a prisla mi odpoved: "ja viem moja, uz si mi volala" :DDDDDDD a ja si to vobec nepamatam :)

davidoff

tina33

závidím Ti ten pocit prebudenia a zistenie, že to už máš za sebou :)))) to je taký super pocit, že až :)) Všetko dobre dopadne, neboj sa, budeš šťastná :)

sisente

tina 33
neboj sa, aj ked viez ze sa to lahko vravi, ale to asi trosku k tomu patri. zvladnes to a budes sa len tesit a kam ides a ake mas a ides mat? ja sa ospravedlnujem ak si pisala uz viac krat, ale nechce sa mi hladat :(

leus

No ja ju nosim poctivo, len som sa pytala doktora dnes, tak ze na vonka ked idem do mesta a tak , ze si mozem dat sportovu elasticku. Koli tomu mi vadi, ze ja mam telovej farby a trci mi spod kazdeho tricka, lebo ja mam vela veci s vystrihom.Tvrdil ,ze mozem, len aby nemala kostice aby ma netlacila , tak hadam dve hodiny v sportovej sa nic nestane?