Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leus

zuleko
aha, tak ok potom a ty si nemala nejak ani velky opuch ,ja ich mam stale take macate :) dufam ze splasnu este , nech splasnu prosim :)) jazvy ti ani nevidno a ja by som na tvojom mieste nespekulovala s vacsimi

Zuleko

Leus
To sa len zdá,lebo na jednom prsníku mám bradavku nižšie a preto to vyzerá že jeden prsník je nižší,to je len očný klam:-)

davidoff

rita149

ja mám tak ako ty mám 170cm 50kg rovných, a mám 350ml anatom. Aj ja mám teraz cez prsia 85cm a pod prsiami 65cm, teraz nosím veľkosť 65DD, alebo 65E. A kolko máš pod prsiami cm?

leus

zuleko
dik :) no nejak sa ti rozmerovo nezmenili oproti tym prvym co si mi poslala...zda sa mi, ze jeden mas klesnutejsi oproti tomu druhemu, toto iste mam aj ja , len trpnem aby sa mi to napravilo

davidoff

ja mám tak ako ty mám 170cm 50kg rovných, a mám 350ml anatom. Aj ja mám teraz cez prsia 85cm a pod prsiami 65cm, teraz nosím veľkosť 65DD, alebo 65E. A kolko máš pod prsiami cm?

Zuleko

Leus
prvé dve foto čo som poslala sú urobené tesne po Op 3-4 týždne a tie ďalšie dnes čiže10 mesiacov po Op.

Zuleko

Leus
Idem posielať,akurát pozerám,že dosť mi vidno asymetriu bradavok,ale to som mala aj pred tým takže s tým sa nič robiť nedá:-)))Tak o pár minút si to pozri:)

rita149

Davidof, ja budem ma anatomicke nagor XM3 300ml, rozmery impl. su 11x11,5x5,4. Mam 171cm a 52kg,cez "prsia" 76 a po opke asi 84 hovoril.6e može byt viac ale aj menej, že sa uvidi, A ty mas ake rozmery implat, a teba :-) ?