Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

leus
kolko?????????????? to az? no moje nervy a to je akoze z coho take, je na to dake vysvetlenie aj :)))??? no si ma potesila teraz riadne

sisente

mimka ani nevrav, ja mam tu moju suchu a citlivu plet taku ako keby som si ju mastou natierala, krem nepouzivam vobec, len tou micelarnou vodou z biodermi sa utieram vkuse :). Dnes pri sprche som si vymenila aj kosielku :))) ta bola uz spinava a spotena riadne. no ja byvam v rodinnom dome a kurime len krbom, takze ja tu mam take vykyvy ze obcas aj 26 stupnov :)))))) ale to je malina, ked si spomeniem na tie bolesti tak toto ma uz vobec netrapi. aj ked to brucho mam uz pomali vacsie ako prsia :) ozaj baby kedy to splasne konecne??? ja mam obvod pasa 58cm a teraz hadam aj 3000 :))). Ty mas aku velkost? asi si to pisala uz neraz, ale leniva som hladat to.

leus

zuleko
sipkovy olej:účinný proti vráskam a na hojenie jaziev.
Tento výnimočný olej lisovaný za studena z jadier šípok ruže vráskatej je jeden z najlepších rastlinných olejov na hojenie jaziev, podľa výzkumov dokonca účinný i na keloidy a staré jazvy (musí sa aplikovať denne po dlhšiu dobu).Skus, mozno pomoze

Mimka69

sisente
Ako je to u teba s potením??? Ja sa tušim potim docela extremne ,tak fujky,a to ma umývajú každý deň :)

sisente

davidoff
asi si necitala dozadu prispevky, ta prosiiim pekne teraz, ked som ta tu zazrela, ci tento skrtic :) pas sa nosi len do stehov, alebo aj po? Lebo jedna kocka to musela 3 tyzdne, ale ju robil iny doktor, tak ze ako je to u nasho :)

davidoff

rita149

nie 85mám a väčšie sa Ti zdajú, lebo pod prsiami mám len 65cm, cez prsia 85, takže je to dosť 20cm medzitým, tým že som útla pod prsiami, tak sa zdajú tie prsia väčšie, hlavne naživo. Áno ja mám tmm2 350ml.

Zuleko

leus
Práveže ja mám jazvy škaredé,lebo som mala snimi problém:/takto to nevidno,ale keď si prso nadvihnem tak ich vidno a sú to také koloidné ako keby vrúbkované:-)No vidíš a ja nie a nie a špekulujem so 600 ml:))