Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

rita 149
ja som mala menzes dostat presne na den op, tak som asi 20 dni pred isla na vyvolavacku na gynekologiu a do 4 dni som dostala, lenze den po operacii som dostala zase, tak ako mala prist, takze zbytocne som bola na tej vyvolavacke :). Ale neboj, aj ak dostanes, nevadi to, poznam kocky co operovali aj cez.

Mimka69

davidoff,sisente
vďaka baby za rady,tak ideme na to... umyť vlasy a ostatné ale tú podprdu teda riskovať nebudem... zatííím paaa

drndula

davidoff,

tá starostlivost a opatera a samotna predstava ako ta kupe muz je strasne do smiechu (prepac) to mi len evokuje obrazok do buducna ked budeme stare babky a vlastne polovicky sa o naj budu tkto strat (dufam ze to budu oni, a nie nase deti hihi)..ale milee...hihihihi
dnes som volala so sestr.idu zaciatkom decembra obvolavat a ked sa niekto uvolni na januar to chcem presunut,nieco sa mi tam s februarom kryje..tak aby ta moja vytuzena operacia ohrozena nebola...tak dufam ze to vyjde..kks

a kedy ides na tu druhu davku?po akej dobe sa tam ide znova?kolko ta to vyjde?

davidoff

bianca003

ďakujem za pochvalu :)) ale idem ešte raz na jednu dávku, spredu to je málinko vidieť.

Mimka69

ja som sa sprchovala od prvého dňa ako som prišla domov po operácii, manžel mi pomohol do vane, tam ma poumýval, normálne aj s podprsenkou som si tam vliezla a od podprsenky dolu ma poumýval, ale aj ja som sa mohla už sama, zvládla som to a potom popod pazuchy aj ruky celé som si poumývala, s vlasy mi muž umýval asi po týždni, ale dopadlo to nie moc dobre, lebo ich mám dlhé a on sa chudák len trápil, nad umývadlom mi ich umýval, ale aj tak po usušení som tam ešte cítila šampón, ale po 10-tich dňoch som si už normálne umyla aj vlasy, aj osprchovala celá, keď mi vybrali štichy, aj oholila pod pazuchami, rob len to na čo sa budeš cítiť, nenamáhaj sa zbytočne, budeš doma, oddychovať, nik sa nebude po Tebe pozerať, či máš krásne vlasy alebo tak, takže to radšej nepreháňaj :))

drndula

Rita 149

ahoj,no myslim ze tu uz nejaka kocka tuto problematiku rozoberala,len neviem u akeho dr.mala prebehnut je operacia...
sak zavolaj sestricke nech ti povie a mas to nabeton iste...
niektore baby robili klasicke recepty ako oddialit menzes äcitronova stava atd..) tak skus a uvidis...do pondelka to hadam nedostanes (aj ked zakon schvalnosti pracuje vzdy, by si to v den operacie nedostala hihihi) ale pre istotu si tam zavolaj a nech ti povie co v pripade ak...

rita149

ahojte, prosim vas.Operovali neiktoru z vas aj cez menstrulaciu? Lebo u mna to vyzera tak že asi dostanem :-) Ja to mam hrozne nepravidelne , tak nikdy neviem kedy sa objavy viem to len podla toho že ma velmi bolia prsiaa to mam prave teraz.