Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lucy009

Ahojte baby,
to by aj mna zaujimalo co sa Drndula pyta, ci sa daju u dr. Cervena objednat aj mentory, al.len ES a Nagor ???

Mimka69

sisente
už si sa sprchovala celá???
já sa plánujem ospršiť celá,Respektíve dám sa osprchovať...dať dole aj tú podprsenku oprať dať šikovno do sušičky a hneď obliecť,prsia by som si zatiaľ chránila uterákom alebo elastickým obvazom.Už špekulujem ...:))

Bubbles Nataly

Davidoff,

dnes mi ta odporucila sestricka od pana doktora Cervena. Mohla by si mi napisat na mail: bubbles.nataly@gmail.com ? chcem sa s tebou o niecom poradit.

Dakujeem!

Mimka69

MERY NR
po kojení som bola rok aj niečo asi mesiac,tiež som sa čudovala a stálo to cca 2850€ všetko spolu,dr. bakoš, mi povedal že on by ma mal operovať a že ešte príde jeden veľmi dobrý odborník no meno nevravel až potom neskor keď už bolo všetko isté som si zistila kto to vlastne je.na nete som popozerala diskusie,recenzie,podozvedala od sestričiek atď.vlastne tak som zistila, že pod ich vedením sa učili aj taký chirurgovia ako mládek,zamboj... a keď som bola na opke boli tam baby z BA to ma tiež prekvapilo,tak sme kecali a vraj sem prišli kvôli doktorovi že má krásnu robotu :) tak som zvedavá na moje:D až potom sa vyjadrím

drndula

Babeny,

Viete ako Je to v pripade ze odmietne pacientka obe značky implosov a bude chcieť inú.namiesto es a nagorov keby mentor chcela.kde sa tí objednava?

drndula

Babeny,

Viete ako Je to v pripade ze odmietne pacientka obe značky implosov a bude chcieť inú.namiesto es a nagorov keby mentor chcela.kde sa tí objednava?

davidoff

sisente

ten pás som nosila tak ako aj pooperačnú podprsenku, čiže 3 týždne stále od OP a potom ešte 3 týždne na noc, možno som si ani nemusela, ale vôbec mi nevadil.

Mery NR

Mimka69,
ako ti závidím, ale v dobrom :-), že už si po,ja sa asi mojich vysnívaných pŕs ani nedočkám. ty si bola koľko po kojení,že ti ešte našli funkčnú mliečnu žlazu? ja plánujem opku na máj jún a to už budem 10 mesiacov, čo nebudem kojiť,podľa mňa by to už malo byť ok. a doktorov si ty nevyberala? to ti oni dali na klinike? o Hederovi som zatiaľ nepočula, ale Bakoš ževraj robí pekné prsia. jednej nitrančanke z galerky tiež robil prsia, ale jej meno som už zabudla. možem sa spýtať koľko ťa operáciu zo všetkým vyšla?