Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

s tou podprsenkou, každý doktor to má inak. Treba ale počúvať svojho operatéra a baby vydržte s tou podprdou, nie je to také hrozné ako prvý týždeň, ja som po prvom týždni povedala, že ju nenávidím a chcem ju mať už dole, ale po dvoch týždňoch som ju už mala rada a zvykla som si na ňu a cítila som sa v nej bezpečne, ja ju už nosiť síce nemusím, ani na noc ani cez deň, ale dávam si ju aj keď som doma a v noci stále v nej spím. Ale to chcem iba napísať, že vydržte ju nosiť ako máte, nepokazte si krásny výsledok vašich pŕs, nestojí to za to :)

mia_31

rita

mne tiež menzes vychádza presne na deň operácie, lekári to nemajú radi, jednak kvoli strate krvi všeobecne pri akejkolvek opke a pri prsiach ozbvlášť lebo je to hormonálna zmena kde prsia u mnohých báb reagujú, su naliate a pod. potom sa to asi horšie robí.

ja si teraz posuniem decembrové krámy pomocou tabletiek o 2 týž. a tým pádom mi to už výjde v pohode.chcela som si posunúť januárové ale gynda mi povedala,že to nieje dobré riešenie lebo to by som tie tabletky jedla aj v čase opky a že to je ten istý problém s hormónami a naliatosťou. vyvolávačku mi hneď odmietla dať,že to nemusí mať efekt.

mia_31

leus

s tou podprdou viem len tolko ,že je to individuálne. kamošku robil červeň a ona nosila 2 mesiace poctivo a potom ešte mesiac si ju dávala iba na noc. prska mala nádherné ale potom sa jej začalo máliť lebo nikto nevidel,že ma silikáče :) tak si po 5 rokoch dala zväčšiť. mne už sa to tak velmi nepáčilo ale ona spokojná a vravela,že k tej podprsenke už pristupovala dosť nezodpovedne a že ju nosila 2 týž. ja osobne sa budem snažiť vydržať čo najdlhšie.

Mimka69

rita149
tiež som mala dostať v deď D, ale som asi toľko stresovala či čo že mi to prišlo o týždeň skôr,
doktor o tom vedel a vravel,že v poho :) tak Ti držím palčeky

Mimka69

awooojte:)
já mám už tiež umyté vlasy a všetko, hneď sa cítim lepšie a hlavne čisto
sisente
ty si si to vybavila ešte brilantnejšie :) pochvala :),takto sa to má riešiť, baby berte si príklad ktoré ste pred

leus

baby
viem ze od Dr.Cervena nemusia nosit tak dlho pooperac.podprdu , my z chirmedu 6tyzdnov vkuse a ako je to od inych doktorov?Napriklad vy od Dr.Ocenasa ?

dakovna

zajacik_006, davidoff,
dakujem krasne :) Tomu hovorim spravny pristup :)
Aj ja verim, ze mi 2 tyzdne budu stacit.
Uz len dufam, ze ked mi vo stvrtok zavolaju, tak termin 15. december bude mozny.
Inak mojmu muzovi sa nepaci, ze idem na to este pred Vianocami. Vraj, ake sviatky budeme mat? Dcera ide totiz tesne pred sviatkami na operaciu usi. Tak budeme mat doma taky lazaret...
Toto forum je uzasne, strasne som rada, ze to tu takto je :)

sisente

tak dnes som bola prvy krat od op vonku, sla som kamoske otvorit solarko, prisla po mna, v aute som ju trosku krotila nech ide setrnejsie :) vedla mna mam kadernictvo, tak mi zmyli a vyfukali haro, skomentovali ze vyzeram zle :) ze som biela ako stena :))), a bola som vonku hodinku a pol dokopy, no ale taka som stastna ze som zase v postielke, unavena ako pes som z tej vychadzky :) asi si idem pospinkat trosku aj, ale dnes ma uz ani nepicha v nich ani nic, takze zase o cosi lepsie. len sa este citim taka slaba. dokonca aj vrkoc som si sama urobila, lebo kamoska to nezvladala podla mojich predstav :). takze dobru noc zatial.
rita149
o tyzden takto budes uz domka s novou vystrojou, drzim palce ;)

drndula

rita149,

no tak to by si mala ozaj smolu keby si to na den operacie dostala aj ty...:DDD
ale ako som citala,kludne tak istotne zoperuju aj ked budes mat menzes...takze uz ta asi nic nezastavi a huraaaa na pondelok...:DDDD