Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mimka69

sisente
Ty mi stále tak fajne hráš do kariet, práve dnes som uvažovala,keď som pozerala galerku,že mám splasnuté no tiež dúfam ,že od podprdy aže vyskočia...
tina33
neboj to zvládneš všetky sme to zvládli,jasné,že to trocha cítiš ale doslova každou hodinou to bude lepšie :)))držím palce

lory

rita

aj tebe samozrejme držím palce, myslím na každú z vás čo to máte za pár :-), vlastne každý den si tak pomyslím, že ktovie komu dnes dr. mení život :-))). Trošku mi už z toho šišká.

lory

tina 33

jáj či ti závidííííííím ale tiež by som sa bála :-), no ale už to budeš mat za sebou, teším sa s tebou a strašne držím palce :-), ja idem až vo februári

rita149

sisente dakujem :-) dufam že vsetko bude ok, je super že sa mas už lepšie. Cim dalej tym to bude bezproblemovejsie!

drndula, no ja dufam že to nedostanem do pondelku, ale mna zatial len prsia boli, ale to mam vždy kred tym ako to mam dostat asi tyžden. Ale ked to pride skvor , čo už. Už nech je takto o tyžden, Som zvedava čo budem písať takto o tyžden, vtedy ma určite budu trapit ine veci a nie kramy :-)

tina33

Sisente
a aké to bolo bolesti si po prebudení malá velké??a ako sa cítiš teraz takmer po tyždni ja sa bojim že budem tažko znášať bolesť

sisente

tina33
ja mam 31 a som z BB, ja som uz bola na op vo stvrtok, ja som poslala teraz tu foto este len pred, ale v pondelok idem vyberat tie stichy tak poslem foto po uz v pondelok hned :)