tina33
neviem ci akurat ja ti mam pisat ake boli bolesti :) nalistuj dozadu par stran z nejakej soboty asi, tam som sa rozpisala. Mna to teda dost bolelo, ale ja myslim ze budes patrit k vacsine nie mensine a prezijes to lahsie ako mnohe tu ;). ja neviem co to somnou bolo :) ci aj preto ze som hned nato dostala menzes, ci preto som tu bolest tak zle znasala... ale najhorisie boli prva a druha noc doma, cela noc bez spanku a plac, nie z prs, ale z chrbta!!! asi teraz pre teba sa to velmi neda predstavit, ale vies ked lezis v jednej polohe a boli ta to a nevladzes ani hlavou pohnut ani sa nijako inak napolohovat, ja som to naozaj az takto mala, ale bola chyba lebo som nemala nic na spanie, len dake "cukrikove" uspavace z lekarne. ale tretia noc s tabletkami sunval, tak to som spala od desiatej do rana do deviatej nonstop, ako som lahla az do rana, ale to som bola uz vysilena aj z tych noci predtym. takze urcite si pytaj nieco na spanie a proti bolesti. tie prsia ani tak nebolia, sice je to velmi neprijemne prve dni tie pichania a zblnkania a ten neskutocny tlak, ale pre mna bol horsi ozaj ten chrbat. ale pomohla mi dost aj konska mast forte, nahrubo natreta na noc a nato igelit, nech cim najdlhsie zabera a teraz si davam obcas este voltaren emulgel, tak uz je to fajn. A od bolesti mam flector EP Rapid vo vode rozpustny a mam aj taky masazny valec, tak si denne polhodinku masirujem chrbatik, takze da sa aj s bolestami prezit, ale ja verim a drzim ti palceky ze ty budes v tej druhej skupine!!!!! ;)