Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

rita149
rozmery su 12x12,5 a vyska je 5,9. Miery mam pod 70 a cez som mala 82 a vyratal to na 88 ze by po op malo byt a asi aj bude, teraz mam 90 presne :) tak ked odpuchnu tak to bude tych 88 presne podla mna. Inak baby, tie foto v galerke su take podla mna, ze o dost vacsie tie prsia vyzeraju na foto ako su v skutocnosti, takze fakt sa nebojte velkosti ;)
mimka69
jej tak to mas super ak ti to daju uz zajtra dole, to ti zavidim. ja strasne sa tesim na sprsku, ze sa cela osprskam, ale to si este do pondelku pockam :(.

rita149

davidoff, ja mam email rita149@azet.sk napis mi ak budes mat cas, ked budem mat tvoj email tak ti napisem co potrebujem , dakujem

Mimka69

sisente
na stehy idem v pondelok,ale dnes mi volali,že by bolo možné aj tento štvrtok,tak uvidím ako si to zariadim.
foto ešte nemám,ešte som tu podprdu ani dole nemala,ale teškáááám sa a tiež som rada že som šla do 380ml a nie menej

tina33

dakovna
tak ja ti potom napíšem ako som dopadla verím že to zvládneme.A dr.je uplne v pohodke bol velmi ochotný na konzul.

sisente

mimka69
kedy ides na stehy? ja v pondelok, ja ze si aj fotky poslala po uz do galerky teraz som ta hladala, si to tak napisala... :) ja som si dnes pritahovala pas, lebo ako odpuchaju mi bol volny tak som neodolala a nakukla som dnu a juuuuuj, kraaaasne moje ale ja fakt som taka stastna ze som sla na 370 a nie na 330 lebo som sa mohla rozhodnut, ja by som kludne asi aj 410 zniesla :). Naozaj vsetky baby co sa bojite velkosti, dajte si tu najvacsiu co vam odporuci, fakt nemajte strach, ja som tiez volala pred objednanim implantatov sestricke ze sa bojim, ale ked som povedala velkost 370, tak ma ukludnila ze vobec sa nemam bat, ze velke prsia su pri cislach 500, 600ml, nie toto a mala pravdu. vtedy ma ona tymi slovami upokojila a uz som sa nebala a som rada, velmi.

dakovna

tina33,
takze ides vo stvrtok. Drzim palce, nech je vsetko OK a znasas to v pohode.
Dr. Ocenas je fajn, vsak? Aj ja idem k nemu na opku tiez do Puchova. Maju mi vo stvrtok volat, ci mozem 15. decembra.
Prajem vsetko dobreee :)

sisente

tina33
neviem ci akurat ja ti mam pisat ake boli bolesti :) nalistuj dozadu par stran z nejakej soboty asi, tam som sa rozpisala. Mna to teda dost bolelo, ale ja myslim ze budes patrit k vacsine nie mensine a prezijes to lahsie ako mnohe tu ;). ja neviem co to somnou bolo :) ci aj preto ze som hned nato dostala menzes, ci preto som tu bolest tak zle znasala... ale najhorisie boli prva a druha noc doma, cela noc bez spanku a plac, nie z prs, ale z chrbta!!! asi teraz pre teba sa to velmi neda predstavit, ale vies ked lezis v jednej polohe a boli ta to a nevladzes ani hlavou pohnut ani sa nijako inak napolohovat, ja som to naozaj az takto mala, ale bola chyba lebo som nemala nic na spanie, len dake "cukrikove" uspavace z lekarne. ale tretia noc s tabletkami sunval, tak to som spala od desiatej do rana do deviatej nonstop, ako som lahla az do rana, ale to som bola uz vysilena aj z tych noci predtym. takze urcite si pytaj nieco na spanie a proti bolesti. tie prsia ani tak nebolia, sice je to velmi neprijemne prve dni tie pichania a zblnkania a ten neskutocny tlak, ale pre mna bol horsi ozaj ten chrbat. ale pomohla mi dost aj konska mast forte, nahrubo natreta na noc a nato igelit, nech cim najdlhsie zabera a teraz si davam obcas este voltaren emulgel, tak uz je to fajn. A od bolesti mam flector EP Rapid vo vode rozpustny a mam aj taky masazny valec, tak si denne polhodinku masirujem chrbatik, takze da sa aj s bolestami prezit, ale ja verim a drzim ti palceky ze ty budes v tej druhej skupine!!!!! ;)