Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

jazz24

supeeeeeeeeeer, budeš krásna :)) Držím Ti palce, ale bude to krásna práca, to viem. Ja sa mám super, užívam si to všetko teraz :) nakupujem podprdy, nosím vrkoče, aby som ukázala svoj nosík, jednoducho sa vytešujem, ako len môžem :))))
Pozdrav pána doktora od davidoff, že sa na neho teším, idem 28.12 na kontrolu ešte aj s nosom, lebo ešte ho mám trochu napuchnutý, ale aj tak je krásny, ja som nadmieru spokojná a ešte jednu dávku do tej pery mi ide pichnúť nech to je tip-top :) Držím Ti palce, môžeš sa len tešiť na krásne výsledky však uvidíš, môžeš byť v úplnej pohodičke :))

jazz24

davidoff

ved náš pán doktor Červeň:))
som mala trosku problemy lebo v nedelu ma zacala boliet lava mandla, tak som volala do novamedu co s tým..a, že sa musím jedine rýchlo vyliečiť...tak som si nakúpila jox, bioparox..a uz som zdrava..ja som si teraz tak strasne dávala pozor pred opkou, este som aj spávala v ponozkách a sveter som si dávala na noc aj sál:))hrubú bundisko nosím von...doteraz vzdyy som chodila na lahko a nic..ale nastastie som uz zdrava...ako sa inak más??

jazz24

weonik

ahooj:))áno aj ja idem túto sobotu do pezinka na opku..mne idú robiť prsia aj nos naraz:)budem mať 410 ml anatomické vysoký profil, ale mám objednané aj 375 ml pre istotu, doktor sa rozhodne:).. a ty?
ako to prezívas?:)

bety22

mam oznacenie CPG 322 cohesiveIII ale stredny profil. Neuveris ale nemam foto. ale skusim pofotit, poslem, ak stihnem este dnes

rita149

sisente ja mam velkost taku ako adka 22 nagor XM3 300ml. Ty si mala už aj pred opkou vecie ako ja takže ty ich musis mat aj po opke vacie, ja budem spokojna že vobec nejake budem mat :-). Som zvedava ako to dopadne.Es su určite dopre ked s nimi doktor robí, keby neboli dobre tak by boli stažnosti a on nema ani jednu negativnu renenziu!Ked som bola na konzultacii tak Nagor ked boli na stole tak drzali tvar a tie Es boli take ako keby rozliate,ale to je možno len moj pocit lebo som chcela Nagor.Ale baby co maju Es , napr, Davidoff, tak ta ma pozri ake krasne prsia a to som ich vydela aj na živo a su fakt paradne. Takže určite budes spokojna ked odpuchu , usadia sa a budu zahojene. Juj už aby bolo aspon o dva mesiace čo by som aj ja mala trochu zahojene

sisente

rita149
to su take mensie prska tychto dvoch bab, mne sa velmi pacia prsia mihalicky na 10 a 20tej fotke, ja mam teraz take podobne

sisente

nikool
posli fotky po alebo aj pred operaciou ak mas, bez hlavy na adresu baskabahnova@centrum.sk do spravy napis svoj nick, ona ti potom posle link ked ich prida a meno a heslo a budes moct pozerat fotky vsetkych nas, co sme tam

sisente

rita149
a aky je v nich na pohlad rozdiel? co je na nich ine? su take vyplnenejsie? nechce sa mi hladat ES v galerke aby som to vedela porovnat, ale tieto dve baby som pozerala...