Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

hanulicek

davidoff a ako si vedela cislo tej sportovej podprsky? kupila si taku istu aku si mala pooperacnu? a vlastne ake cislo si mala tej pooperacnej????? dakujem

zuzikk

ahojte dievcata,

zajtra idem na konzultaciu k mudr trskovi. viete mi dat take zbezne info kolko u neho stoji operacia s pouzitim okruhlych implantatov a aka dlha je cakacia doba na opku? :-)

sisente

tina33
tak klobuk dole, ale odskaces si to ako vravis naraz a budes mat pokoj
baby co mate po, vydrzali ste nenakuknut do podprdy do stehov? ja cim mi je lepsie tym viac ma to laka, ale len tak zvrchu nazeram, ja neviem co budem robit od pondelku, ked mi dovolia ju zlozit na sprchovanie :) zrkadla v dome traste sa :DDDDD mam pocit ze sa mi zacinaju riadne pacit :).

tina33

Sisente
idem aj na liposukciu jedným vrzom :o)dávam si odsať brucho a trošku z bokov,ked som bola na konzul.tak mi dr.Očenáš povedal že mám po porode spadnutu brušnú stenu a tam sa mi to naukladalo za 14rokov od porodu ale nieje to také hrozné len už využijem jednu narkozu a jeden pobyt v nemocnici a jednym vrzom aj bolesť prs a brucha.tak dufam ze zvladnem,neviem do čoho idem tak radšej naraz lebo potom by som sa neodvážila dalšiu opku.

sisente

tina33
ty ides aj na liposukciu?? tak to mi uslo totooo ;)))
no pyzamko ti netreba, ja som mala len papuce, ustnu vodu a servitky a mini uteracik, to je vsetko, sice som bola inde, ale tak hadam vsade je to tak isto. oni ti daju hned tie biele stahovacie pancusky, ci nadkolienky ci co je to a nocnu koselu co sa zavazuje vzadu a nohavicky mozes mat, takze ti netreba nic... a co spavas dobre posledne noci? ja som mala tak tyzden a pol pred take stavy, ze ked som si na to spomenula ze uz o tyzden tak ma az pot oblial, od strachu aj nadsenia ale noci predtym som na pocudovanie celkom fajn spala, asi telo tusilo co ho caka, tak si nadbehlo :)... Tak 9:30 silno myslim :)

zajacik_006

tina33
teraz ma napadlo,posli este do galerky fotky celej postavy,aby koceny videli aka budes potom pekna. Tak ako aj Davidoff s nostekom a pusou.

zajacik_006

tina33
zajtra budem drzat palce,aby si sa zobudila s vytuzenymi prskami a dokonalou postavou po liposukcii a hlavne spokojna. Neboj vsetko dobre dopadne a Ty budes ina šupa.

tina33

Sisente
prosím ta čo si mám všetko zobrať do nemocnice??pyžamo,papuče,zdr.dokum.zuby asi nebudem umyvať:o)))??

tina33

Sisente
už som okukla aj teba jájáj ako sa teším a závidím v dobrom tým kočenám čo už maju foto v galerke PO.Baby držte mi palce zajtra 9.30 som na sále.