Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Jazz,

Som sa nasmiala-ty si ale riadne číslo...;););)aké opatrenia si nasadila,no verím tí z viem pochopiť..Ja som vyše mesiaca bojovala so streptokokom nie a nie sa Ho zbaviť dokonca aj ked dom bola na konzultácii este dom go mala s vtedy v voľný termín n 24.november no musela dom odmietnuť nakoľko som nevedela ci bacila odstránime alebo nie lebo cez predoperacne by som neprešla tk či tak.čo mi Je ľúto.uz dom fymohla mať operaciu z krku..no človek mieni,pán boh mení...a pri mojej smole...dufam ze budem mág potom viacej šťastia.;)

weonik

jazz 24

super, tak sa vidime:) noo zatial sa snazim na to nemysliet a strach si nepripustat.. ale piatok urcite ani len nezaspim, ako sa poznam:) ty sa ako citis?

budem mat 325 ES, gulate, vysoky profil

drndula

Kočky čo to máte za pár-držte sa...Je to vraj len krôčik k dokonalosti tak my-ženy to musíme vydržať...nato sme stavané Od prírody...;o))))

jazz24

davidoff

dííkes..tesím sa aj ja na to:))lebo aj ja dávam pozor ci mi vidiet z boku hrbolcek:))si svetová, mal by Ta tam pán doktor zamestnat:)))lebo si fakt správna baba a vyznás sa!!:)no ja som slaboch, ale podla mna ten strach je najhorsí.bolest budem musiet vydrzat,co uz urobím??!))a na ten suchý jazyk si mám kúpit vraj glycerín v lekárni mi vraj zarobia nejaký speciálny:))uz sa tesím ked sa aj ja budem natácat na ludí s tým super nosíkom:))

weonik
tesím sa na teba, uz som sa bála, že tam nebudem mat kamosku:))aj ja sa snazím si to nepripústat:))ale mám také hodinky cez den, ked sa velmi bojím..a potom zas ked som úplne ok, myslím , že na zaciatku som sa bála viac o dost!kolko más rokov?

cheri 39

super , že si spokojná..aj ja dám asi tie vacsie:))a ty si mala velké bolesti?

sisente

dík aj tebe..dám si tie vacsie!!:))

dakujem Vám naozaj..toto fórum je super!!!))

davidoff

jazz24

nie je to vôbec strašné :) To dýchanie ústami pár dní zvládneš, neboj nič, v noci sa budeš budiť, že máš sucho v ústach, keďže budeš ústami dýchať, tak maj vodu pri posteli na stolíku, budeš musieť častejšie piť, nos nebolí vôbec, toho sa nemusíš báť a prsia len prvé dni, ale ako koho, mňa naozaj skoro vôbec, iné baby zase že dosť, takže je to o človeku, ktorý ako znáša bolesť. Zvládneš to a budeš šťastná, lebo s pekným nosom a prsiami je radosť žiť. Konečne nemusím dávať pozor ako stojím, kto vidí môj profil, lebo ja som z toho fakt mala depku, ale nedávala som to najavo. A teraz som šťastná keď stojím bokom, lebo mám krásny nos :) Dokonca sa aj postavím tak bokom, aby si ho teraz ľudia všimli :))))))))) sa smejem na sebe, ale je to tak, teším sa z toho veľmi :)

weonik

jazz 24

super, tak sa vidime:) noo zatial sa snazim na to nemysliet a strach si nepripustat.. ale piatok urcite ani len nezaspim, ako sa poznam:) ty sa ako citis?

budem mat 325 ES, gulate, vysoky profil

Cheri39

tiež som si dala tie väčšie:-) a neľutujem, pred opkou som mala 75B- ale vystuženú , teraz 75D, som veľmi spokojná, klop-klop, a manžel tiež, a to bol najskôr proti...

jazz24

davidoff

dakujeeeem:)ten nosík más úzasný tak ako aj pusu aj prsia:)
ja mu poviem, že chcem taký aký ako más ty:))aj pusu si potom dám...
pozdravím ho...dúfam tam nebudem psychopatit pred:)) ale viem , že to chcem..a je asi normálne ked sa clovek trosku bojí..len ja len ked mi berú krv tak sa bojíím..ked ma zacalo boliet to hrdlo tak normálne mi bolo az do placu..som sa bála, ze nebudem moct ist..ale vsetko je nastastie uz ok...:))a naozaj to nie je az také strásne tie bolesti??a to dýchanie cez ústa..jááj..dakujem Ti vela si mi tu pomohla!!)

sisente

jazz24
urcite si daj 410, ako pises je to minimalny rozdiel a urcite nebudes lutovat, kebyze si das opak tak si vycitas :))) uvidis ;)

jazz24

Cheri39

Dakujeem..si zlatá))a ktoré si si nakoniec vybrala?mna sa opýtal na moju predstavu a ja , ze nebojím sa vacsích.. a pán doktor , že možu byt velké,ale aby neboli vulárne.. a ja , že ááno presne tak..tak povedal, že 375ml, alebo 410 ml...tak som radsej objednala obe velkosti:)) ja mám teraz ako pán doktor povedal 1,5 až 2 velkost..ale zlakla som lebo pooperacnu mám 70 D!! a to sa mi zdá dost, ale ja aj teraz nosím C-cka pritom mám reálnu velkost tak ako som písala!takze asi velkost podprdy nieje az taká smerodatná..chcem vacsie ale nie zas ako pamela:)..nerodila som este, ale ani sa tak skoro nechystám..preto sa trosku obávam..ale zas asi keby som sa zobudila a mi povie ze mám 375 tak by som bola asi smutná, a bála by som sa , že budem lutovat,ze nie 410...ale je to asi minimálny rozdiel..