Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

tina33
boj aj tes sa dalej :) ale nie, len sa teskaj, budem v tomto mojom brlohu na teba mysliet a drzat palce ;) potom cakam netrpezlivo kym sa ozves po, som zvedava co napises... No chod na ten link, tam si zadaj do vyhladavacieho okienka to prihlasovacie meno co ti poslala a potom sa ti otvoria vsetky jej albumy, teda len nazvy nas- bab tu a ked si na ktoru kolvek kliknes, vyskocia ti dve tabulky a tam vpises to meno a heslo co ti poslala, to je pre kazdu babu co ma tam u nej foto rovnake, tak pozeraj tie zmeny tam. sa tesim s teboooooou na zajtra. ja som akurat bola robit ocistu :) ja sa inak osprchujem do 5 minut, ja som taky behaj, ja vsetko rychlo, ale teraz som tam pol hodinu bola :))) som si strojcekom nozky konecne oholila, uz ked som vo vani bola tak som ju praskom a hubkou prebehla :) inak sa nenahnem, len ked som v nej :))) a kedze antiperspirant nesmiem davat, tak som si frcla na ciste triculo, jaaaj som ako nova :)...

tina33

Sisente
ahoj teraz som prišla z roboty a pozerám do mailu a mám to tam len som sa ešte nedopátrala ako sa pozriem aj na ostatné fotky,
zajtra o takomto čase už budem mať po.bojim aj teším.

davidoff

leus

to mala podprsenku, ktorú mám aj ja doma, presne tú istú bielu aj čiernu mám a je perfektná, ak chcete niekto link na ňu:
teraz ju majú ešte v zľave, ja som ju kúpila o čosi drahšie. www.spodna-bielizen-podprsenky.sk

leus

vladka
sikovny Dr.Dolezal,aku velkost to vlastne dostala? Sa mi pacilo ako sa jej venoval aj na kontrole, a zaujimave ,ze uz tak skoro mala len podprsenku /a aku dobru ako sportova/ a ta masaz jaziev to u nas vobec neodporucaju...

Mimka69

vladka19
zvažovali,chceli sme ísť ešte do vačších 400ml ale by mi to už moc pretrčalo do boku,tak sme vybrali tieto:)
nie mne to nežblnkoce,vôbec
a možno že keď pôjdem zajtra tak povie,že stehy nevyberie,že len prelepí,aj mne sa to zdá skoro

Mimka69

vladka19
zvažovali,chceli sme ísť ešte do vačších 400ml ale by mi to už moc pretrčalo do boku,tak sme vybrali tieto:)
nie mne to nežblnkoce,vôbec
a možno že keď pôjdem zajtra tak povie,že stehy nevyberie,že len prelepí,aj mne sa to zdá skoro

sisente

prve a hadam jedine, aj ked s usmevom prezitelne negativum mam :)))) po krvopotnom odparani vypchavok z plaviek, a prilozeni na prsia sice cez tuto podrpdu som prisla na to, ze moje najoblubenejsie su maleeee :)))), tak na pol prs by mi boli asi, je to ten strih ze len pas cez prsia, tak som dufala ze to tam zmestim, ale kdeze :)...

mia_31

vladka

velmi pekné prsa ten doležal vyčaroval :) som ja zvedavá na tej mojej konzulácii lebo ja som hrozne chudá, že čo mi navrhnú.

sisente

rita149
ty ides mat ake? a aky kosik by ti to malo urobit? ja som mala A a teraz by to vraj malo byt dobre C, vies ako sa tesim na podprdy? :) uz mam jednu vyhliadnutu asi mesiac, taku syto oranzovu, hadam mi ju nepredali :)))