Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

vladka19
jaaaaj tak to ty si potom uz predopovana vitaminmi :))) ja som pocula ze neoperuju ked mas hemoglobin pod 110, ked som bola v auguste na preventivke tak som mala 120, ale pre istotu som si mesiac pred operaciou davala zelezo a kyselinu listovu a den pred operaciou na predoperacnych som mala 138 :) ale to uz som vsetky vitaminy tyzden pred operaciou vysadila a brala ten ascorutin. sranda co vsetko sme schopne vycitat a povymyslat z toho stresu :)))

blink_182

davidoff - ty si myslíš že keď sa postavíš z profilu tak sa ti ľudia budú viac dívať na nos? :-D vtipné :-D

davidoff

vladka19

nechce mi to dať odkaz, volá sa to Cannadent regeneračné sérum Výborne pôsobí proti aftom a oparom.Cannadent sérum z čistého konopného oleja, klinčeka a arniky proti oparom. Skús si to kúpiť v lekárni

sisente

janika1531xx
ja som take stavy nemala, ja som par dni po operacii mala trpnutie ruk... do 17steho mas este dost casu, tak zvys vitaminy a vsetko bude ok ;)

sisente

vladka19
ja som nikdy nemavala herpes, zacalo to toto leto asi z nadmerneho slnenia a mala som ho potom kazdy mesiac. v lekarni mi poradila ze v zaciatkoch treba zvysit Ccko na 3x denne, mne dala to megacecko 500. a naozaj sa mi ani nevytvoril do plnej krasy a hned zmizol :) a na kutiky zabera zase na 100% Bcko 3x denne, za den su fuc. Ale ja som pred op tyzden brala ten ascorutin a neviem ci je dobre aj to Cecko k nemu, neviem to si zisti, ale ak to neberies ten ascorutin, tak snad ti vitamin neublizi, len pomoze.

janika1531xx

Kočky

Aj vy ste mali také stavy pred opkou?Rano som sa zobudila so zimnicou a trpnutie ruk.Neviem ale može to byť stres pred operáciou ?Dufam že som neochorela:-(17 mám operáciu a dosť sa bojim narkozy.

davidoff

carina

po 4 týždňoch som začala na boku spávať a po 6-tich týždňoch na bruchu, ale každá to má inak, inak sa cíti, ak sa Ti zdá že to nie je bohviečo ešte, tak radšej počkaj. Ja do teraz nechápem, ako som zvládala spávať mesiac na chrbáte, čo od bábätka až do svojich 28 rokov som nikdy na chrbáte nespala, len na bruchu :) Ale zvládla som to :)