Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

BABY!!!!

AK BY STE CHCELI TIETO PODPRSENKY www.spodna-bielizen-podprsenky.sk MAM DOMA 2 KUSY 70B, tie ktoré majú menšie implantáty, budú im dobré, mne sú malé, sú len opraté, nenosené :) Jedna stála 32 EUR, ja by som ich predala jednu za 20 EUR. Sú to kvalitné športové podprsenky, ja som s nimi veľmi spokojná. Mám bielu a čiernu.

davidoff

hanulicek

tú športovú mám 70C, mala som 70B ktorú som si najprv objednala, ale tá mi bola malá, teraz mám 70C a sú mi super obidve. Takže mám doma 4 tieto podprsenky dve 70B, čo sú mi malé a dve čo sú mi dobré 70C.

TAKŽE BABY AK BY STE CHCELI TIETO PODPRSENKY MAM DOMA 2 KUSY 70B, tie ktoré majú menšie implantáty, budú im dobré, mne sú malé, sú len opraté, nenosené :) Jedna stála 32 EUR, ja by som ich predala jednu za 20 EUR.

A tú pooperačnú som mala 65B.

nikool

Ahojte ...chcem sa spytat kde najdem dake foto..ja som 8 tyzdnou po operaaci a chcem kuknut a porovnat moj vysledo s niekym inym..dakujem veronika

bety22

vladka19
budem drzat palceky aby to tentoraz vyslo.dost som to tu sledovala v marci, bola som operovana v chirmede par dni po tebe. sem-tam tu este nakuknem. mam tiez mentory anatomy 330cc

rita149

sisente, ja som mala pvovodne tiež Es ale potom som pozerala fotky a dadulienka a adka 22 maju nagorky a pacia sa mi ako to maju a maly podobny zaklad ako ja. Ja mam teraz 75-76cm len.Cize nicskoro, A Nagor su pevnejsie sa mi zdaa ja mam malo tuku na hrudi preto som sa bala aj vlnenia.Neni to na 100% že teraz ho nemožem mat, jasne ze može, Ale ja som rada že sme to zmenili

tina33

sisente
ešte taku maličkosť ked chcem pridať foto do albumu musím ic znova poslať mailom?alebo sa to da priamo na galerii??dakujem

sisente

rita149
tak teda aj tebe budem drzat palceky v pondelok a ty si sa rozhodovala medzi ES a nagor, sa mi zda, ze si to riesila. Preco? Aky bol rozdiel? ja som sa tomu nerozumela, mne hned strcil do ruk ES len rozne velkosti tak som to nejak neriesila, teba co presvedcilo ze si sa pre nagor rozhodla? a ake mas tie miery teraz???

rita149

sisente ja budem mat nagor XM3 300ml vysoky profil anatomicke. Rozmery maju 11,5x11x5,5. Idem v pondelok na opku k Mudr.Červenovi.Bojiiim a tešim zaroven!

weonik

Ahojte dievcata, tak uz o par dni sa k vam co ste PO pridam aj ja:) uz asi rok, s mensimi prestavkami, citam vase skusenosti, rady a velmi mi to pomohlo sa v tom trosku zorientovat.. idem tuto sobotu na opku do pezinka. zatial sa snazim na to nemysliet, ale jaaaj nech uz je takto o tyzden:)

jazz24 - ides aj ty teraz? myslim, ze som to niekde zachytila