Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

drndula

Jazz24,

No nastastie bacila uz nemam bola by som to d
Asi stihala do termínu 24.novembra ako mi sestrička ponúkala lenže Boli bh to asi o fous tak by som radu riadne stresovala ze by dom si ešte niečo privodila ;););)

Ja idem až trinásteho februara ale volala som so sestrickou zeby som aj skôr išla lebo sa mi fi tohto môjho termínu voľačo kryje tak sa obavám aby som na tento termín išla tak dufam ze sa niektorá kocka uvoľní a budem môcť ísť Ja.uvidíme teda...budem mať okrúhle pod sval rez pod prsiami ale wars nie som si ba istom ktorú značku uprednostním či es alebo nagory.musím zavolať dr.a podebatit čo a ako lebo na konzult.som bola asi nafetovana keďže som dá na toto moc nezaujímala..hovorili sme o es a aj mi ich nakoniec napísal ale ani som hk v ruke nedrzala praveze iba nagory s nevie di to porovnať.no uvidíme.Rita mala tento istý problém....;);););;);)

drndula

Jazz24,

Asi stihala do termínu 24.novembra ako mi sestrička ponúkala lenže Boli bh to asi o fous tak by som radu riadne stresovala ze by dom si ešte niečo privodila ;););)

Ja idem až trinásteho februara ale volala som so sestrickou zeby som aj skôr išla lebo sa mi fi tohto môjho termínu voľačo kryje tak sa obavám aby som na tento termín išla tak dufam ze sa niektorá kocka uvoľní a budem môcť ísť Ja.uvidíme teda...budem mať okrúhle pod sval rez pod prsiami ale wars nie som si ba istom ktorú značku uprednostním či es alebo nagory.musím zavolať dr.a podebatit čo a ako lebo na konzult.som bola asi nafetovana keďže som dá na toto moc nezaujímala..hovorili sme o es a aj mi ich nakoniec napísal ale ani som hk v ruke nedrzala praveze iba nagory s nevie di to porovnať.no uvidíme.Rita mala tento istý problém....;);););;);)

drndula

Jazz24,

lory

jazz 24

ja idem na op vo februári a už pred mesiacom som prestala fajčit :-)) , beriem to fakt vážne :-) lebo bojím bojím že nepreberiem aj antikoncepciu som už vysadila :-)))))))))))), nasadila cordyceps (prírodné antibiotikum) a prečistujem telo :-)))))))))))))))))))))), no čo ti poviem riadne mi už z toho šiebeeee.

carina

monny3
ahoj, si sa ma pytala pred par dnami kolko meriam. tak mam 176cm pod prsiami myslim 74 a cez 85. ako si sa rozhodla?
davidoff
cauko, pocuj kedy si ty zacala spavat na boku? ja som uz skusala na taky 23 den. dufam, ze to je ok. ja si tiez este na noc davam tu pooeracnu-je mi tak lepsie, citim sa istejsie a dokonca si este aj ten pas davam, lebo mam stale opuch zvrchu.
niekto pisal, ze sa nemozu podprsenky s kosticou ale myslim, ze nas doktor vravel, ze mozu nie? lebo ja som zacala nosit hned s kosticou. tak ako je to vlastne? dakujem

jazz24

monny3

áno USG je sono.. netreba to, ale z vlastnej inciatívy som si to dala urobit.. chcela som mat istotu, ze pred vlozením implantátov mám prsníky zdravé. podla ma je to tak lepsie, ze človek má pocit že je ok...

prepacte baby vynechávajú mi na tom hlúpom notebooku písmenká..nestíha mi ..čo už:))

dobrú nocku..idem už snívat o krásnyh prsiach a malinkom nosíku:)

monny3

jazz ty ides k Cervenovi a pisala si ze mas aj USG prsnikov to je sono?lebo ja som nic take v papieroch nemala,ze je to treba.

jazz24

drndula

tak tomu ver:))
obehala som 3 lekarne a stanovila som pre mna vyvodenú liecbu po konzultácii s novamedom a s mojím lekarom co mi robil predoperacné:))predoperacné mám ukážkové aj EKG aj USG prsníkov...na mandli som mala takú bielu bodku...čáp sa to volá a on , že mám ju dat prec, a ze pokial nemám aj teplotu je to ok:))tak 20 spajdlí som omotalo vatou a nastriekala joxom..neslo to von, ale potom som sa nastvala..a dala som to von..!!a už to bolo na druhý den OK!!meriam si stale teplotu --nemám ani som nemala..a hrdlo uz nebolí..ale nezávidím ti. lebo mne ked povedali z novamedu , ze ked nebudem ok tak nepojdem a OP.. tak som mala fakt na mále od placu!!!a ty ked ides??mna uz nic nezastaví!! vyliecila som to a pojdem!! podla mna vela zmôže psychika lebo ja som fakt 5 rokov nebola chorá a chodila som úúplne na lahko..a teraz vidís ani sal v noci mi nepomohol na hrdlo...pozitívne myslenie treba!!

drzím palce nech sa toho bacila zbavíš, a aby si uz v klude mohla íst!!

baby , vy ste pred OP prestali fajcit? ja om fajčoška, a internistka mi povedla, že 3 dni pred OP nemám fajcit..a ja este dnes fajcím..ale od zajtra nebudem..)viem ze v novamede kažu iba v den operacie nefajit.)