drndula
tak tomu ver:))
obehala som 3 lekarne a stanovila som pre mna vyvodenú liecbu po konzultácii s novamedom a s mojím lekarom co mi robil predoperacné:))predoperacné mám ukážkové aj EKG aj USG prsníkov...na mandli som mala takú bielu bodku...čáp sa to volá a on , že mám ju dat prec, a ze pokial nemám aj teplotu je to ok:))tak 20 spajdlí som omotalo vatou a nastriekala joxom..neslo to von, ale potom som sa nastvala..a dala som to von..!!a už to bolo na druhý den OK!!meriam si stale teplotu --nemám ani som nemala..a hrdlo uz nebolí..ale nezávidím ti. lebo mne ked povedali z novamedu , ze ked nebudem ok tak nepojdem a OP.. tak som mala fakt na mále od placu!!!a ty ked ides??mna uz nic nezastaví!! vyliecila som to a pojdem!! podla mna vela zmôže psychika lebo ja som fakt 5 rokov nebola chorá a chodila som úúplne na lahko..a teraz vidís ani sal v noci mi nepomohol na hrdlo...pozitívne myslenie treba!!
drzím palce nech sa toho bacila zbavíš, a aby si uz v klude mohla íst!!
baby , vy ste pred OP prestali fajcit? ja om fajčoška, a internistka mi povedla, že 3 dni pred OP nemám fajcit..a ja este dnes fajcím..ale od zajtra nebudem..)viem ze v novamede kažu iba v den operacie nefajit.)