Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

gypsi1
len sa pekne vyspi a hlavne dosyta a na bruchu :), a tes sa, vsetko to dobre dopadne, dnes som drzala palce tine33, zajtra budem tebe a v pondelok rite149, sa tu zapajam do kazdej z vas, je ma vsade :) ale sa nudim v tejto posteli, zajtra uz idem prvy krat na hodinku a pol do prace, v pondelok stehy a od utorku uz pomalicky nabieham na normalny chod pracovanie :) ale fajne mi padol takyto oddych
leus
pozerala som fotky a nevyzeralo to ze to mas tak strasne napnute, cakala som ze budes mat nejake riadne velke, ale su take akurat, sa az zacinam bat aj ja, nieze sa mi urobia dalsie :( ale nejdem ja certa na stenu malovat... ak ich aj mas, zmierni ich kremami a jedine co pomoze je cas, mne tieto naozaj co som mala vobec nebolo vidno, sice foto pred mam dost z dialky robene, ale ani zblizka ich vidno nebolo, takze casom sa stratia a vyblednu uplne

sarah2

Baby na strie je velmi dobry krem "elastin q" Niezeby mi celkom zmizli ale su ovela menej viditelne. A nie je ani drahy, myslim ze do 10 eur stal.

leus

ano mam foto v galerke a oni este nie su uplne odpuchnute, citim este ,ze je tam opuch , ja som ich mala riadne naliate podla tohto asi, tie strie sa tahaju od dvorca ako slnecne luce :P ale viac do dolneho kvadranta prs

gypsi1

Ahojte baby.
Tak zajtra idem na opku. Už začínam stresovať. Nechce sa mi veriť, že sa mi zajtra splní môj dlhoročný sen. Neviem či v noci zaspím. Už túto noc som s tým mala problém...

engie100

Leus
tak to je škoda, ale možno by pomohol nekjaký krém z lekárne proti striám, ja som to mala po pôrode a potom mi natieraním zmizli???
Tak skús?
Mohla by si pridať novšie fotky po odpuchnutí pŕs?

Daisynka

davidoff

Dakujem za zasielku :) a tie podprsenky co si tu vyhodila hned by som si vzala ale ja asi budem mat lepsiu tiez az tu C kedze mame podobne postavy aj prsia :)

leus

To ma mrzi :( dufam ze len nejake malinke neiditelne...tohto sa aj ja bojim sakra :(

sisente

leus
ake si mala pred a po, kedze sa ti strie urobili, ci mas taku pokozku? ja som mala strie pred operaciou, sice uz 10 rocne, to ked som pribrala tak viac raz, ale uz boli malinko viditelne a teraz mi ich tie prsia nove uplne zneviditelnia dufam. Nemas fotku v galerke??