Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

sisente, ja už stersujem za vsetko možne, velmi si vsimam vsetko na mne, aj hrdlo ma pobolieva sa mi zda. jaaaj nech už mam potom.Ale musim povedat že sa viac tešim ako bojim, Ty sa maš už lepšie? už ti odpuchli trosku? Ozaj ty este berieš ten Ascorutin?

sisente

rita149
tak ide to tam ako u vacsiny lekarov, ze nie padne 8:00 a nastup dnu :) ja som bola na 9:00 objednana a pred pol som isla dnu a o 10 som bola uz vybavena. S tymi zubami netusim, ale to uz sa nestresuj, to urcite nic nebude mat s tym, nerob si starosti, vies ake su tie najhorise :))) tie ZBYTOCNE :))) ale verim ti, chces mat vsetko ok na 100%, ja som tiez malokedy chora, ale 2 tyzdne pred op ma zacalo steklit v hrdle, no som sa skoro zblaznila. Zakaznicka mi poradila Quatro preventan, a je to fakt zazrak, sice som nikdy na tieto cukrikove veci neverila, ale ona tvrdila ze aj ked sa jej uz tazko prehlta a da si 1 rano a 1 vecer, vzdy jej do 24 hodin prejde a fakt, aj mne preslo hned.

rita149

sisente, dakujem info si zlata.Ja tam mam bt rano o 8:00, neviem či ma hned zoberu alebo budem čakat. Nevieš ako je to zio zubmi? nestihla som ist k zubarovi. mam odlomene zo zadneho zuba a este aj kaz. Tak sa bojim či to nebude mat nejaky vplyv na narkozu? hm?

sisente

rita149
najskor ti vezmu krv, zmeraju tlak, urobia EKG, potom ta s krvou poslu do labaku do vedlajsej budovy, tam ti urobia este test doby krvacania a zrazania krvy na pockanie, to ti pichnu tou ihlou do prsta a budu ratat sekundy kym neprestane tiect :) (do 6 min to ma prestat, mne az 8:09 prestala, uz mi trapne ho tam bolo zdrziavat :))) ), potom pojdes naspat do ambulancie, a tam ta este vysetri doktorka bude ta pocuvat a pytat sa na celkovy zdravotny stav, choroby v rodine, vysku vahu a take tieto zakladne veci... aspon u mna to bolo presne takto

Mimka69

gypsi1
pripájam sa k sisente veľmi držím palčeky a strašne sa teškaj je to super, na bolesť nemysli,neni až taká aby to stálo za reč a obavy...kľudne sa vybuvaj...a personál je taký super,že ti ani nedojde,že ideš na opku,nasmeješ sa :)))

leus

barbora 10
aha vidis moze byt ,ze sa zvacsili tie stare, pred tym som si ich ani nevsimla . ale teraz mi dost kricia

barbora10

leus

ja ti vidim malinke strie aj na foto pred,tak nezvyraznilo sa ti to iba?mne sa tiez zvyraznili strie po vlozeni implantatov.