Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

davidoff

Ja mam popod prso jazvy takze sned to trochu bude drzat zhora si ju prelepim leukoplastom az to zafixujem. A ty si si to vzdy po 12 hodinach prelepovala ?

davidoff

pupavicka7

chválim Tvoje rady, zázvor, cesnak, chren - najlepšia medicína v zime :) aj dnes som mala cesnakovú polievku so syrom na obed :)

dakovna

Ahojte kocky,
tak mi dnes volali z Puchova, ze 15. decembra mozem prist na opku. Uz som bola nervozna, ci toho 15. budem moct, lebo v praci uz mam vsetko vybavene a po novom roku by som nemohla. Huraaaa, sa tesim neskutocne :)
V pondelok mam ist k obvodnej na odber a predoperacne. Dufam mi ich stihnu spravit dovtedy, hlavne na tom internom a ze vysledky budu OK.
Drzim palce vsetkym, co sa im blizi termin a tym, co sa zotavuju prajem nech to ide lahucko :)

sisente

rita149
krem nemam, na jazvy ak mi nieco odporucia si kupim, ak nenakazu necham tak :)
ja mam od bolesti flector EP Rapid vo vode prasok rozpustny a na spanie sunval, ale pytaj si tam ked budes odchadzat, ved uvidis mozno ti ani treba nebude, ak to budes v pohode zvladat. ja som presne ako ty, bala som sa narkozy a bolest som rozhlasovala vsade naokolo ze to mi nedadi, len nech oci otvorim :))) no a potom to prislo. ja po narkoze ked som vstala tak som mala 2 paplony, vraj mi bola treskuca zima :) ani si nepamatam nic
strii sa ja velmi nebojim, ako som pisala, ja som pred 10 rokmi pribrala a vtedy sa mi na prsiach urobili ale za to obdobie mi ich uz absolutne nevidno a teraz sa mi len vyplnili :) tak snad sa neurobia nove...
no tak to bola ta mirka asi po mesiaci na kontrole :)

pupavicka7

ahojte kocky :-) ja som este len pred opkou,ale len vam chcem poradit na tie zimne virozi,skuste kazdy den jest chren a zazvor je to super hlavne zazvor ,normalne ho jedzte k ranajkam na chlieb s medom je to pochudka,jemne nakrajat 4-5 tenkych platkou ja to uz rok pravidelne jem ,aj cesnak je dobry ale dost tazky na zaludok a je ho citit z ust .aby ste neboly chore pred opkou .:-)

rita149

sisente, ved moj frajer ked som tam bola v piatok ked teba prepuštali mi hovori ked som vysla von že ci som vydela tu moderatirku blondinu, ja som si ju nevsimla, on mi povedal tušim je to ta kmotrikova, ale on ich nepozna ako sa piši tak to asi tuto Mirku myslel že tam bola , ja som si nevšimla. Ok tak aj ja si dam v nedeli poslednu tabletku.Ty mas aj nejaky krem kupeny na prsia na pokožku aby sa strie nespravili? či to už je pozde ked som si ich pred opkou nenatierala. Tak ty si už v pohode celkom oproti tomu čo bolo. Ja teraz na bolest ani nemyslim, ja sa terza bolesti nebojim vobec len tej narkozy, Lebo ja som este operovana nebola na nič.Takže pre mna prvy uspech bude ked sa zobudim!A potom pride asi realita z bolestou. Ty si ake lieky davala na bolest?Davas si niečo aj na zavy? teda budes si niečo davat?

sisente

rita149
nie ten som si dala naposledy vecer pred operaciou, uz rano som si nie v den op. Ozaj tak na okraj, teraz pocasie davaju a aj Mirka Alasy bola nedavno u neho na zvacseni :)... No mne je uz oooveeeela lepsie, len som dnes zistila ze nemam cit pod lavou pazuchou, baby mala ste to niektora? nestresujem, verim ze ako odisiel, tak sa aj vrati :). Odpuchaju urcite, uz som si aj pas musela pritiahnut, lebo bol skoro volny a tak som na ne nakukla aj, su ako z vosku :))) ale pekne, presne take prsia sa mi pacia ake mam, ani velke nie su, lebo som sa bala ked otehotniem ze budem ako lolo ferrari :) ale teraz sa na to obdobie tesim. Este mam rano problem sa posadit, sa psychicky pripravujem 10 minut a potom sup na to a dalsie 2 sa spamatavam :) ale cez den super. Len citim sa nie fit, ja som dost velky sportovec, tak je to pre mna take divne ze vyndem jedny schody a fucim, chodim ako pokakana, pomaly a prve dni som sa zadychala aj ked som viac rozpravala, no hotovo somnou :)

davidoff

Daisynka

som rada že Ti to prišlo, posielala som to prvou triedou, vyskúšaj to a uvidíš, mne to pod pazuchami veľmi zle držalo :( Však uvidíš, neviem kade máš rez či pod pazuchou či pod prsom