Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

gypsi1
drzime ako vieme :), Som zvedava na tinu33, kedy sa ozve, ako to zvladla.
Baby ja som 5 tyzdnov pred op brala dake vitaminy na H, to bolo zelezo plus kyselina listova a vitamin B komplex a megacecko 500, nie kazdy den vsetky len tak ako mi prisli pod ruku, aby som to neprehnala, ale tyzden pred operaciou som prestala brat vsetko, uz len ten ascorutin som brala. Ale myslim ze je lepsie sa poradit u obvodneho lekara, v lekarni, alebo priamo na ambulancii plast. chir... nemyslim zeby vitaminy nejako mohli ublizit, ale pre istotu... Mne zase v lekarni radili vitaminy centrum, ze tym celkovo posilnim organizmys pred, ze to by malo byt pred operaciou ok, ale nakoniec som si toto naordinovala :).
To je dnes pocasie, sa mi drieme, uz si ani od bolesti nedavam prasok, aj na spanie som z 1 celej, vcera presla len na polovicku, lebo sa mi zdalo ze to z toho som cely den okrepkana, ale to asi je tym pocasim. Som sa vcera tesila do prace, ale teda vobec sa mi nechce. V noci ma aj dost bolelo medzi prsiami, take riadne palenie, ale uz prechadza trosku.

gypsi1

Ahojte baby. Ďakujem za podporu. Za chvíľu idem na to. V noci som moc nenaspala. Nepomohol ani cajik na dobrý spánok. Už sa naozaj začínam tešiť. Držte mi palce.

drndula

Nela311,

AK Je tá tvoja známa aj tvoja obvodna dr.tak sa o tvojom zákroku dozvie tak či tak lebo budeš mtsiwt do karty RAZ zaniest prepustaciu správu Od plastickeho dr...

drndula

Ako je to s tými vitamínmi by má zaujímalo tiez.a kedy Je ich dobré nasadiť Nech predoperacne dobré...diky

nela311

daisynka

ved ked moja doktorka je rodinna známa a keby som jej povedala že si idem dat robit prsia tak by z kože vyskočila že co si to vlastne idem dať robiť, preto nechcem isť ku nej lebo už si viem predstaviť tú jej reakciu

Daisynka

nela311

daju aj v den operacie priamo v chirmede ale to potom pojdes tusim na operacku az druha v poradi alebo si predoperacne normalne vybav u vas v nemocnici na internom

nela311

ahojte baby, chcem sa spýtať, či sa dajú tie predoperačné robiť aj v den operácie, lebo ja idem do košic do chirmedu a som z dolného kubína, tak aby som tam nemusela chodit velakrát....

janika1531xx

dakovna

Ja som sa dnes informovala v lekárni či by mi poradila nejake vitaminy pred operáciou ale vraj by sa nemali brať žiadne.Neviem či to pravda:-)

dakovna

vladka19,
no ved to, ze to je uz za 2 tyzdne :)
Musim doma stihnut dovtedy vsetko, co robim pred Vianocami.
Mam mat 390 Arion, anatom., pod sval, rez pod prsom.
Pisete niektore, ze uzivate nejake vitaminy... pred vysetreniami, aby boli dobre vysledky a aj pred opkou. Mozete mi nieco poradit?? Zatial si davam iba zelezo.