Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisente

daysinka
ty si kolko po op, ked sama nevstavas este? ty si asi tiez moja skupina, ze si tym len tak lahko nepresla, ze? ja som tyzden len, ale vstanem z polosedu ale z uplneho lahu sa mi asi len raz podarilo, ale mna potom pali aj pod krkom, ja sa neviem len bruchom, ja najskor hlavu a trup nadvihnema a potom sa bruchom vytiahnem a to boli. Dnes ma neuveritelne boli chrbat, strasne, bolievali ma skor krize, ale to uz par dni som necitila a dnes ako blesk z neba mi to udrelo presne od nohavic do zaciatku podprdy ta cast, strasna bolest, az ma zhrbilo a doteraz som chodila normalne. dala som si konsku mast forte a teraz uz 10 minut sedim pri masaznom vankusi, hadam to povoli, lebo to je na nervy. a to som vecer chcela ist ku kamoske trosku pokecat na hodinku, asi to prelozim :(. To tento chrbat ide zlostit cele obdobie spania na chrbate, alebo ako??? neverila by som ako to dokaze boliet chrbat, ja nechapem tych ludi co su na vozicku a len lezia a nehybu sa :( to musi byt strasne :(((.

rita149

ahojte, tak dens som bola v BB na predoperačne. Všetko v poriadku, aj Ekg aj krv. Davala som si este zistit aku mam krvnu skupinu lebo som nevedela.Takže ja už mam všetko pripravene, už len cakat na pondelko 5.12 na 7:45 :-), tešiiim velmi,ale aj bojim tej narkozy.

Daisynka

leus

Ahoj :) ja celkom v pohode dneska som si zacala lepit silikonove platky este mam prsia take upnute ale citim ze uz sa to poaly straca este stale nevstavam sama rano :( zajtra ak budem stihat poslem Baske nove foto

leus

zajacik
tak je potom dobre ked to je normalne este,inak sa mi uz pekne usadzaju , uz zacinaju mat prirodzenejsi aj mensi tvar co ma tesi :)

zajacik_006

leus
hlavu hore. Mne to tak dlho trvalo zasa s lavym prskom. Tie prska kym sa usadia a zmaknu,troch potrva. Niekto to ma o mesiac vsetko v pohode,niekto o dva. Len aby si vedela usadzat sa budu aj pol roka.

leus

Ja tie prsia mam stale take akoby zovrete, stiahnute, hlavne to prave akoby ma tam nieco tlacilo, ja neviem ci je to mesiac po OP OK?

drndula

Gypsi,

drz sa a neboj vsetko zvladnes,ako aj tie pred tebou a my,po tebe...:DDD
ked sa ty uz budes vytesovat z prsiek,my budeme potichu v dobrom zavidiet a prezivat tvoje terjasie pocity rovnako..ale hlavu hore, a pome do boja..stoji to (vraj) za to takze sa to musi dat vydrzat.ja to prirovnavam k porodu,ze horsie to uz byt nemoze.:D