Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

weonik

jazz24

ano, tiez na osmu mam dojst.. a mam asi podobne pocity ako ty :) tesiim, ze sa konecne splni moj sen, no ale prisiel aj ten strach, co som predpokladala.. asi sa pokusim rychlo zaspat, nech nemam sancu na to mysliet :) tak zajtra sa vidime dufam.. a tusim si sa ma pytala kolko mam rokov este minule.. 25 mam:)

drndula

Jazz,

Viem ze mnohé z vas výber implosa nechali na dr.no vo aj take ktoré to zmenili a Boli spokojne.možno by Boli aj s tými pôvodnymi ale dr.im to zmenil a vsetko Je ok.Ja uvidíim či Rita povie zmenila sú značku pôvodne mala es teraz nagor co uvažujem aj Ja.volala som do siklienky a odporučili mi nagory skôr a ťažko povedat či kvôli tomu ze sú sice nepatrne ale drahšie...uvidíme čo bude v každom pripade budem s dr. este komunikovať...veľkosť meniť nechcem tá mi stačí

drndula

Weronik a jazz,

Zajtra silno držím palce vsetko dobre dopadne a uz máte deň splnený...dobrú nocku vraj to treba využiť kym sa dá spat tak ako vám Je najlepšie..ozvite sa potom....

weonik

jazz24

ano, tiez na osmu mam dojst.. a mam asi podobne pocity ako ty :) tesiim, ze sa konecne splni moj sen, no ale prisiel aj ten strach, co som predpokladala.. asi sa pokusim rychlo zaspat, nech nemam sancu na to mysliet :) tak zajtra sa vidime dufam.. a tusim si sa ma pytala kolko mam rokov este minule.. 25 mam:)

gypsi1

Baby čo idete zajtra, alebo v blízkej budúcnosti držím Vám palce. Ja som bola dnes ráno. Ani neviem kedy ma uspali. Keď som sa zobudila tak má len stúpajú pod prsiami, cize le ten rez. Potom neskôr som mala tlak na prsia a to no hneď sestricka dala tabletku od bolesti. Ja som prespala skoro cely deň. Akurát keď som si prvý krát sadla, tak no zostalo spatne ale prešlo to za pár minút. znova som veľmi ospala, tak snáď potiahnem až do rana.

jazz24

ahojte baby....

tak zajtra už ideeem))
tesím sa , ale mám také stavy, že sa aj dosť bojím...:))

drndula

ja by som asi výber implantátov nechala na lekára..podla mna on najlepsie vie akú znacku pre koho...drzím palce:))

weonik

ty si tiez na 8-mu zajtra??

zajacik_006

vladka
babeny pisali,ze je to o mnoho mensia bolest ako prvykrat.Konecne,ze ti uz prisli implantaty a ty vies,co sa na teba chysta.V pondelok budem na teba silno mysliet a hned sa mi ozvi,ked sa prebudis.Kurna ved ja to s tebou tak prezivam,ako keby som isla na opku ja.

leus

no VLADKA tak drzim palce nech to uz vyjde podla tvojich predstav a napis potom ci musis aj po reopke trpiet ako pred tym , hadam ale nie :)

Bianca1236

jajka555
ahoj chodis sem este? som ta tu dlho necitala
baby tak dnes som prvykrat padla s novymi prsiami. tolko som sa pytala ze ake to je az sa mi to samej stalo :D a v pohode, su ok. ale stale by ma zaujimalo kolko prsia vydrzia..
diamond
ty si dlhsie po nez ja, este nespavas na bruchu? ja uz ano. bojis sa, ci je ti to este neprijemne?

diamond26

Ta bolest chrbat prejde ani nebudes vedet ako ..:-))..mne to tusim preslo nejak dva-tri tyzdne po opke uz ani sama neviem ...teraz som 13 tyzdnov po a chrbat absolutne neboli a pritom spavam stale na chrbate..sem tam si lahnem na bok ..:-))na bruchu som este neskusala..