Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

monny3

3 kamošky to majú, jedna to už má siedmy rok a má to rovnaké a tie druhé to majú zatial len 2-3 roky, ale tiež sú spokojné. Mne povedala aj sestrička že po rokoch, ale po dlhšej dobe, presne ako si napísala, pokožka starne, tak je možné to dopichnúť, ale dlho to vydrží, ako píšem, známa to má siedmy rok a má to krásne, aj ona je nadmieru spokojná.
Ja mám ES, nemám žiadny názor o to, lebo som sa o to vôbec nezaujímala, či ES, či Nagor, doktor určite vie prečo mi ich vybral.

Daisynka

sisente

No nie nie ja uz som tri tyzdne po operacii ja som zasa mala vsetko v pohodke len na pravom prse taky väcsi opuch ale ten na 9 den uplne presiel dovtedy som spala len v polosede aby som sa vyhla rannemu vstavaniu z lahu teraz uz spim v pohode normalne na chrbte.Radsej nech ti niekto pomaha so vstavanim nenapinaj si zbytocne svaly.Ja kym mal ma kto postavit neriskovala som.Vcera vnoci aj dnes rano uz som sa postavila skrcila som nohu a chytila som sa rukymi pod koleno a nohu som vystierala a pekne som sa vytiahla ani som nenapla svaly na prsiach skoro vobec .

monny3

davidof viem,ze je trvaly,ale som pocula ,ze aj trvale nevydrzia nastalo a doktor mi povedal,ako pokozka starne ze sa tie pery zmänsuju,neviem ci myslel ci aj ten aqamid sa vstrebe...? aj poznas niekoho kto to ma dlchsiu dobu a ma to ok,?esste k znacke imlantatu, aky mas ty nazor na es, a nagor co sa tyka kvality?

davidoff

monny3

aquamid je trvalý, pokiaľ viem netreba ho dopĺňať, to nie je kyselina h., alebo remake. Ja si idem dať pichnúť ešte raz aquamid, lebo zmena to síce je, ale chcem to plnšie

lucy009

Baby, nemozem tomu uverit ako to rychlo ubehlo a uz to mam aj ja len za par. Citam toto forum uz takmer rok a neskutocne mi vo vsetkom pomohlo ako byt v obraze, ziskat info o operacii, implantatoch,dokonca aj pri vybere doktora, nakolko som nemala tu moznost si pobehat viacero konzultacii, skratka vo vsetkom. Uz sa tu pomenilo kopu bab,stare odbudli :) a nove stale pribudaju,ale o tom to tu je.
Barbora10, super ze si prebrala galerku po Livke a galerka nadalej fici, lebo je neodmyslitelnou sucastou tohto fora. Ked som to tu zacala citat nemala som ani sajnu o silikonoch, akurat som vedela ze su nejake anatomicke a gulate a tot vse :)) Dnes ked mam uz pred opkou som pripravena na 100% a informovana na 200 vdaka tomuto nasmu babincu ;))) bomba :)

diamond26

Bianca..ja sa bojim na brucho si lahnut este :-))...sice raz som skoncila na bruchu co som sa pozabudla s priatelom ...a nic sa mi snimi nestalo ...ale aj tak :-)) este sa nato necitim..tak len na boku spavam zatial ........ako nic ma neboli ale mam niake zabrany stale :-D

monny3

carina rozhodla som sa, ako mi navrhol 450ml,verim, ze budu skvele podla mojich predstav
dievcata dost riesite vymenu navrhnutych es.imlantatov za nagory v com su lepsie?ja ked som sa lekara pytala, aby mi poradil kvalitne tak mi odporucil es. tak ja som si ich ani neporovnala co teraz lutujem.
davidof aj ja si idem dat zväcit vrchnu peru,ale ked ti poviem prvdu cakala som viditelnejsiu zmenu co nieje problem...ale ta cena...aj mas informacie ako dlho to zostane v nezmenenom stave,lebo doktor mi povedal ze casom je to treba doplnit,dobru noc.

folk

dievcata, som 2,5 tyzdna po op, to si mam nejak prsia masirovat? A ako casto si mam prelepovat ranu s tymi lapkami silikonovymi?

weonik

drndula

dakujem:) urcite sa ozvem, ked pridem v nedelu domov..idem teda buvat posledny krat na dlhsie, tak ako mi je naj :)