Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

leus

dúfam že nie, musíš len vydržať čo doktor povie, ale hádam je to len opuchom, u niekoho ten opuch trvá veľmi dlho, u inej menej, naozaj každá má iný priebeh

tina33

sisete
opisala si to presne co citim aj ja len miesto stipania ty si to nazvala palenie ale mam pocit ze citim to iste tlak na hrudi pri vstavani z postele a pri lehu.

sisente

tina33
vies co ja uz asi 2hy den necitim nic v nich, ale prve dni to nebolo ako ty pises ze stipanie, ale mna to riadne palilo, rezalo, tahalo a dost mi tam v nich zblnkalo, boli to vsetko riadne neprijemne pocity, som fakt stastna ze mam za tym. Raz pri obede, na to nezabudnem ma v pravom na boku tak zacalo palit, ze mi do spagiet padali od bolesti slzy ako hrachy :(... V dobrom vam vsetkym riadne zavidim, ze tym prechadzate tak lahucko, ale uz sa casom aj tie spomienky na bolest budu zmensovat...

tina33

sisente
nevidela som si ich ako ma na sale zabadažovali a dali podprdu tak so ich vobec nevidela,vo štvrtok idem na kontrolu na prevaz tak sa tešim že ich uvidím.aj teba to občas štípe??

sisente

tina33
tak super, vidis uz si na druhej strane :). To je perfektne ze ta to neboli, a ten chrbat ti verim, mna vcera na 8 den bolel asi najviac ako sa da, musela som si dat hodinovu masaz a riadny nanos konskej masti a bolo fajn. Dnes rano som sa zase pre zmenu zobudila so strasnou bolestou hlavy, to uz druhy krat od op, ale taka bolest ze dve ruzove tabletky 400 stovky som si az musela dat :(. Uz je fajn, prvy krat som dnes varila, svieckovu :))) aj riady som umyla, uz je to ok, len tie stichy vybrat a nech uz ta sprska moze byt. Tak sa rychlo zotavuj. A ako sa ti pacia? Videla si ich na prevaze?

tina33

ahojte dievcata tak uz som po operacii zvladam to celkom dobre,po prebudeni z narkozy som citila len štipanie v prsnikoch a taky zvlaštny tlak az pri klucny kostiach,liposukciu ani necitim som zabandazovaná ako mumia.Mam len strasné velké bolesti chrbta.

jajka555

bianca1236
ahoj moja, nemam velmi cas tu chodit. stale som v praci, idu vianoce, takze to bude len horsie, kedze robim v obchodnom centre. cez volno tu pridem a je tu uz zapisanych viac ako 10 stran od kedy som tu bola naposledy a nemam velmi cas tu sediet a citat to vsetko, lebo mi aj doma treba nieco porobit a snazim sa uz aj poctivo chodit do posilky. zacinam byt uz z toho vsetkeho unavena.. tolko povinnosti a tolko malo casu.. ako sa mas? citala som, ze si spadla.. mne sa tiez nieco podobne stalo asi pred mesiacom, ale tiez to dobre dopadlo. myslim, ze uz sme dostatocnu dobu po opke aby sa mohlo nieco pokazit, uz spim hodnu dobu aj na bruchu, sranda, lebo pred opkou som skor len na boku spala a teraz ma to taha na brucho a prsia :)) som sa prve noci musela kontrolovat, ci im neublizim ale uz je to super. :)