Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

danika
ktory doktor to bol? nech vieme kto je ten "odbornik" s uzasnym pristupom
jajka555
jej tie stresy a zhony mi ani nespominaj, uz od novembra aby sa ludia nahanali koli vianociam. hruza. neviem si predstavit teraz marodovat s prsiami. ale tiez sa snazim pravidelne cvicit, ked uz nic ine, nech aspon tie endorfiny mam :) a tie pady, dufam ze dalsie uz nebudu :D
hadam sa tu este do sviatkov uvidime, tak ahoj a zvladni vsetko s nadhladom ;)

leus

danika
nenechala by som sa tym odbit a by som trvala na reopke, toto som citala uz viac krat na forach , oblubeny argument nejakeho lekara...

Danika

Baby prosim vas ak mate nejaky problem po operácii nie zdravotny ale esteticky, tak chirurg vas nevysmial, že je to dobre nikto nema prsia sumerne a nikto si to nevšimne? Napr ak mate jedno vyššie, alebo širšie, vlnitosť... Mne toto povedal a neviem či sa vlastne aj reoperuju take problemy ako ked je jeden prsnik vyditelne vyššie. Vas v pohode zreoperuju aj ked su prsia pod tričkom a nikto si to naozaj nevšimne lebo su aj tak v podprsenke? Mam po operácii dva roky takže opuch to už nebude

blondgirl007

leus cicka micka, v ziadnom pripade ta nestrasim, ale ako vravim, radsej si budem na istom...vies:) a cim skor tym lepsie, da sa s tym neco robit, ved nemas na co cakat...a mail..co ja viem, nie vzdy doktor sedi pri pc a cita maily, mala si mu volat, ak mas cislo, tak aj na mobil...ved je tu od toho, stalo to vela peniazkov a aj sil, psychickych a fyzickych, vela strachu na to, aby si to tak nechala...on sa ti pozrie a ak ti potvrdi opuch, tak budes len rada:) ale aspon nebudes nervna a na pochybach...viem o com hovorim...v ziadnom pripade sa neplas!!:) treba mysliet pozitivne, ale vsetko konzultuj, aj malickosti hlavne s lekarom:) jo?:) nic sa nebooooj:) moze to byt vselico ale aj lekar je len clovek, nerobi pasovu vyrobu a nie je stroj, chyby sa robia, preto treba vsetko kontrolovat:) a ak si si neni ista, hned komunikuj s lekarom, to je to naj co mozes pre seba spravit:)

leus

blongirl
nestras ma :P
baby
mne to mama pozerala, vravi ,ze tam je este opuch ,ze ten mi to vytlaca, ze to mam este tvrde-(neviem teda ci ta tvrdost je ozaj opuch alebo to je silikon taky?) ,ja v tom prse mam uz dlho taky pocit akoby ma tam daco tlacilo, som napisala doktorovi na mail tak uvidime co odpise

blondgirl007

leus OKAMZITE volaj svojmu operaterovi, mas to odo mna prikazom...si malo po operacii, ale dost na to, aby sa ti zacali tvarovat, a akakolvek asymetria je dovod na navstevu svojho chirurga...myslim ze my sme si tu pisali? ze aj ja mam pocit ze mam jedno zospodu tak nizsie, aj ked som ich mala rovnake pred op...nieco sa u mna deje, volala som doktorovi, urychlene za nim mam ist...do troch mesiacov ti vie vselico poopravit...cim skor, tym lepsie...ja necakam. v lepsom pripade sa na sebe zasmejes, aka si hysterka a ze vysledky chces moc skoro:D tak zistis ze je to ok a ja dufam, ze to tak bude:)))
je zbytocne to riesit verejne na fore, ked ti realne moze pomoct len tvoj operater!!!

davidoff

leus

ak máš vážne obavy, zavolaj svojmu operatérovi a dohodni si kontrolu aj skôr ak sa dá. Myslím že s tým nebude problém, ak sa máš dovtedy trápiť a báť a asi aj zbytočne.

mbmanager

viem, že to nesúvisí s témou, ale prosím, pomôžte mi a vzhliadnite si toto video až do konca
www.youtube.com
ďakujeeem :))

Maťka