Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kendy

kendy

cmuk :)) ale čo to riešite, vykašlite sa na to, ja na to kašlem, teším sa ako mi všetko dobre dopadlo a že ľudia závidia? Však to vždy aj budú o nič nejde. Ináč kendy pošli už fotku, keď nemáš pred pošli aj PO som zvedavá, stretla som jednu babu, ktorá bola tiež v Brne na OP-ke a bola max. spokojná tiež ako Ty. A ak si pamätáš, ten pás čo sa nosí nad prsiami hore, tak ona ho nosila iba 2 týždne, takže buď v pohode, nebudeš ho nosiť dlho.
A ten wobenzym som nakoniec prestala užívať, ak chceš mám ešte asi 2 velké balenia pošlem Ti, ak to využívaš :)))

kendy

Crystal_White

davidoff či neuvažovala ešte nad ešte jednou opkou? Boha, tak ja som dlho takú krásnu kočku ako je ona nevidela po dvoch detičkách, ty musíš byť riadne zakomplexovaná. Presne tak ide o to, že ju poznáš a takto jej chceš niečo ukázať. A veru ukázala si, že si jedna závistlivá a zakomplexovaná trúbka. Tak to musíš byť teda riadna chudera

davidoff
z tejto si nič nerob prosím ťa si krááááááásna a určite aj dobrá žena, každému tu poradiš, neboj nič, takéto chuderky jednoducho existujú a treba ich len prehliadnuť.

davidoff

rita149

cmuk :)))
Len chcem napísať k tomu to, že dotyčná pár dní dozadu tu písala (podotýkam z ničoho nič sa tu objavila) že či som to ja, čo behá na veľkom čiernom aute a keď som jej neodpísala, napísala toto. Ale ja viem presne s kým mám dočinenia a ona to vie tiež, takže túto "MADAM" ja riešiť nejdem :)))) Len musí a aj má strašne nudný život že neustále rieši ten môj :))))

rita149

Crystal_White ahoj moja, no mne sa nezda že má davidoff niečo zle urobene.Prave naopak je super od hlavy po paty, postavicku ma na jednotku. Ja som ju videla zoči voci a neni na nej jediny problem.Neviem prečo to práve teba trápi, možno zavist? teda nie možno ale určite!!! Vyzera super a navyše ma manžela ktorí by ju na rukach nosil, takže tento tvoj komentár je dosť trápny.

dakovna

tina33,
dakujem za info. Dufam to aj ja budem zvladat prijatelne.
Nevies nahodou, ci je tam Wi-Fi?
Tak sa drzkaj a v pohodke zotavuj :)

tina33

dakovna
ahoj :O))) tak ja už chvála bohu mám po opke tak som sa strašne bála a dopadlo to dobre.ja som tiž prišla ráno na 8h lebo som si tam dala robiť interné vyšetrenie.Rano som tam prišla zložila som si veci na izbu,išla na 3pos.na interné a potom naspeť sestričky su tam viac ako milé su fantastické aj doktor a cely personál operačný.bola som na izbe do 9.30 a prišli si ma zobrať na sálu teda ešte pred tým si ma dr.pofotil no a išlo sa na to.už som sa len prebrala na izbe,na hrudi ma štiaplo a tlačilo ale dalo sa to vydržať myslela som že to bude horšie.už som doma hladá stále polohu lebo ma strašne bolí chrbát ten mi prebíja bolesť prsnikov.

dakovna

tina33, ahoj :)
Som na teba myslela. Si bola na opke v Puchove u Ocenasa, vsak?
Tak vidis, mas to za sebou, super :) Aj ja by som uz chcela. Potvrdili mi termin na 15. dec., tak sa uz tesim. Zatial strach nemam, ten este len pride s bliziacim sa terminom :)
Prosim Ta, mozes mi nejak opisat ako to tam prebieha, ked tam rano prides, co s tebou robia... atd?
Ja tam mam byt rano na 8:00.