Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

psycho 987

Ked si taka dokonala frajerka co je so sebou 100% spokojna posli svoju fotku hore bez nech sa mozme mi krasne dievcata iba zasmiat !!!

rita149

kendy Mudr, červen je perfektny. Videla som jeho robotu a to ma na milion percent presvedčilo, ja som u ineho nebola ani nechcela ist.Nebudeš lutovat ak aj ty k nemu pojdes, naozaj ver mi!!!

davidoff

bianca003

no chápeš to? :))) Čo sa tí ľudia trepú do takýchto miestností, do ktorých ich je h...o! a tá Crystal_White je len jedna trúbka čo mi závidí aj ten nos medzi očami. A ty sa ako máš?

davidoff

bože čo sa to tu dnes večer s blbcami vrece roztrhlo či čo :))))))))))))) a ty PSYCHOŠ987 ty si ma nemal kde vidieť tak tu nepíš chujoviny nik neni zvedavý na tvoje sprosté drísty

bianca003

Psycho987
AKO FAKT KAŽDA ČAKALA NA TVOJ SPROSTY Názor!!! SI nám uplne prehovoril(a) do duše.! Zajtra si pojdem dat vybrat implantáty a založím novú tému na fore :-DDD a všetky baby ma budú nasledovat ...

kendy

rita149

naozaj je ten Červeň taký dobrý ako sa tu píše? Bola si aj inde na konzultačke, alebo si si vybrala len podľa recenzií že si vedela že je dobrý?

kendy

rita149

vykašlime sa na ňu, ona tu nie je podstatná
a Ty ideš teraz na OP-ku? Čítala som tvoje príspevky, kde ťa budú operovať? Nechce sa mi to tu hľadať