hej hej hej baby...co sa to tu deje? nemyslela som si, ze sa to tu takto rozohni...treba ignorovat provokaterov:)) naco reagovat...len im nahravate.
davidoff uz asi vies, ze ludia su zavistlivi..takze mozno ti zavidi prave to auto, na ktorom ta vidava behat po meste, mozno to, ze si mala prostriedky a odvahu na opku, urcite aj nove prska a ako vravis-aj ten nos medzi ocami, baby ta tu chvalia a sice som ta nevidela, urcite je cervenova praca TOP:D hahaha
len mi nejde do hlavy...davidoff...kendy...tiez som vsimava:D:D ale inak aj ta druha je jedna osoba, to je fakt...no ale co sa tu deje...ja osobne si nemyslim, ze ten, kto nemal nieco znetvorene nehodou - ako vravi crystal, tak ze ten nema pravo sa dat nejako vylepsit...preto sme chudery? fakt...asi sme:D jaj smejem sa, kolko takychto chuderiek beha po svete, ponizuju sa tym, ze maju uzasne telo, krasne prsia, nosiky, pery, postavy...vravim to vseobecne...ak je toto ponizovanie a su to chudery, tak ja som celkom ta najvacsia:D Crystal-ale chcela by si byt chudera ako my co? :D
baby ale vraj sa da klesnut aj hlbsie, tak sme na tom este dobre...:D bavim sa...