Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zajacik_006

davidoff
a veci su vysvetlene. Netreba si vsimat takym.co tu chodia zo zavistou a nevedia pochopit nas,preco sme sa my rozhodli ist na plastiku a podotykam s rizikom. A mimochodom su to nase tela a nase prachy,

blondgirl007

davidoff to je celkom jedno:) je to v poriadku, chcela som sa ta trosku zastat /viem ze to nepotrebujes he he/ ale nedalo mi nereagovat:) ja sa tu fakt bavim:))

inak, zajtra idem rano do PK za dokturkom...musim doriesit problemik, som uz trosku nervozna:(

davidoff

a ináč, moja mama mala nehodu ako malé decko, ostal jej nos do strany a ľutuje že s ním žije, ľutuje že si ho nešla dať opraviť. A podporila ma vo všetkom, takže ja sa nemusím nikomu spovedať, prečo, načo.... je to každého osobná vec a myslím že sa to tu už sto krát rozoberalo. Chodia sem ľudia čo chcú rýpať, potom iní, čo si ich chcú zastať a takto vznikajú omyly, hádky a nedorozumenia. Vždy to bude mať dve strany

davidoff

blondgirl007

áno teraz som to písala zajačikovi. Je u mňa kamarátka ktorá tiež bola na op-ke a jasné že sa ma chce zastať, tak sa prihlásila ona a napísala jej čo si myslí. Potom som napísala ja, ale neodhlásila som sa. To je všetko.

davidoff

bianca003

super že sa máš dobre, som rada aj ja som OK. Chcem sa opýtať po OP-ke berieš nejaké vitamíny na niečo, alebo natieraš si prsia niečím?

rita149

psycho 987 ako ja nechapem , načo si vlastne vyhladala toto forum ked si zo sebou spokojna a si proti plastickej chirurgii? Závidš tie prsia tym babam cooo :-)))

blondgirl007

hej hej hej baby...co sa to tu deje? nemyslela som si, ze sa to tu takto rozohni...treba ignorovat provokaterov:)) naco reagovat...len im nahravate.

davidoff uz asi vies, ze ludia su zavistlivi..takze mozno ti zavidi prave to auto, na ktorom ta vidava behat po meste, mozno to, ze si mala prostriedky a odvahu na opku, urcite aj nove prska a ako vravis-aj ten nos medzi ocami, baby ta tu chvalia a sice som ta nevidela, urcite je cervenova praca TOP:D hahaha

len mi nejde do hlavy...davidoff...kendy...tiez som vsimava:D:D ale inak aj ta druha je jedna osoba, to je fakt...no ale co sa tu deje...ja osobne si nemyslim, ze ten, kto nemal nieco znetvorene nehodou - ako vravi crystal, tak ze ten nema pravo sa dat nejako vylepsit...preto sme chudery? fakt...asi sme:D jaj smejem sa, kolko takychto chuderiek beha po svete, ponizuju sa tym, ze maju uzasne telo, krasne prsia, nosiky, pery, postavy...vravim to vseobecne...ak je toto ponizovanie a su to chudery, tak ja som celkom ta najvacsia:D Crystal-ale chcela by si byt chudera ako my co? :D

baby ale vraj sa da klesnut aj hlbsie, tak sme na tom este dobre...:D bavim sa...

davidoff

zajacik_006

tak už som ti to vysvetlila. máš pravdu, čo sa tu hádame, ja sa môžem na každého vykašlať. Je to môj život a žijem ho ako ja chcem.

Daysinka

kašli na to. Vieš, tým že reagujeme dávame len priestor znovu reagovať takýmto ľuďom, tak nereagujme a nevšímajme si ich

bianca003

davidoff
to je proste úbohe takto sa navážat do niekoho koho ani nepozná... ale v priemere 4X do roka sem zavíta takáto trubka čo si sem príde optriet hubu ,,zo závisti :)) Ja sa mám ináč v pohode všetko OK :-))