Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Daisynka

crystal

Neviem ci si slepa alebo si sa nenaucila citat tak ti to pre istou prekopirujem :)

Prosim odporcov Silikonov, aby respektovali, ze tato tema je zamerana pre ich zastankine. V pripade, ze chcete hovorit o ich nedostatkoch, tak prosim v inej teme.

Admin-Andrej

zajacik_006

psycho
to nie len nahodou si si dala taky nick:-))). Neviem sice kto si a akym pravom sudis baby tu z fora,ale neda mi na teba nereagovat. Kto je povrchna krava,tak to si len ty. A ci sme krasavice???? To nema ani jedna z nas paru ako navzajom vyzerame. Pre tvoje info,v tej galerke mame len tie KOZY. A nie nase tvare.

Daisynka

ingrid 05

Ja som ho zacala zas uzivat asi tyzden po operaciiva presiel mi asi do dvoch dni opuch na pravom prse ale neviem ci to bolo tym wobenzymom alebo len tak :)

Daisynka

nechapem tieto zakomplexovane devy co maju potrebu takto niekam pisat...ony si neuvedomuju ze ani nemusia vediet ze maju v okoli niekoho kto ma plastiku a v pohode sa snim kamaratia....ach jaj ...je to ubohe trapne detske a neviam ake zijeme v 21storoci ale niektory sa zabudli v 19 mam pocit :)

davidoff

ingrid 05

ahoj :) ja som to začala užívať, ale môj operatér mi to neodporúčal, lebo to vraj môže spôsobiť krvácanie zvýšené, tak som to užívať prestala. Neviem či som ti pomohla.