Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rita149

drndula
dakuejm že na mna mysliš :-) možno zajtra o takomto čase budem mat po.tešim sa!!!

sisente
aj tebe dakuejm, si zlata. Už nech som po opke ak ty. teraz ma trapi narkoza ale potom budem mat ine starosti. Ale vydržim :-)

drndula

Crystal s psycho,

ze aký morálny poklesok ste ukázali..uz dávno sa clovek takto nenasmial ako teraz keď to tu čítam;);)

Koceny kašlite na nich provokatéri sú vsade a nestojí tj ani za reč vôbec s nimi komunikovať ču reagovať na trápne postrehy ktorými nás kŕmia.Ja by som rada videla ako vyzerá tá dotyčná osoba ale som presvedčená o Tom ze to žiadna sláva nebude a nejakú tú kozmeticku úpravu by mali podstúpiť aj oni.

Davidoff

Je úplne nepodstatné na akom aute sa vozis he to jedni či všetko si podstúpila na klinike,dôležitý je tvoj terajší pocit ze si so sebou spokojna.držím palce si fajn baba

Rita,

Zajtra na teba ráno myslím drz sa všetko dopadne ok budeš mať uz za tym,Davidoff sa vyjadrila ze závidí ten pocit zobudiť sa s plniť hrudou

sisente

rita149
ahoj, no ako den pred? sa tesis?
Baby dnes ma rano zase riadne palilo v jednom :( ale riadne taka bodava, paliva bolest, vcera som bola vonku a v aute prudsie zabrzdili a odvtedy ma to zazalo tak boliet, vecer uz ok v posteli ok, ale teraz rano jooooj :(. Kedy to prestane boliet tak, ze uz nebudem ani vediet ze som niekde bola? teraz je skoro ja viem, len 10 den, ale kedy sa dockam? kazda to ma inak, ale piste, urobim si priemer :). Inak plet a to brucho mi preslo do 8 dni, sice plet este neni na 100% sucha, ale uz sa to lepsi. Som si ju denne utierala vatovym tamponom s alpou, co za inych okolnosti by sa mi asi scvrkla cela tvar :).

Daisynka

som necakala ze sa tu niekedy tolko nasmejem :)))) podme spat nech si tu psycho a crystal mozu pisat nech si daju rande a nech nas vseeeeeeeeeetky ohovaaraju :)
(.)(.) :*