Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bartas

nevedela som hned prist takym na meno,ale hovna je ten spravny vyraz!a dievcata by takych mali ignorovat,ved este tu takych hovien bude riadna kopa:)

jajka555

bianca1236
obcas tu zajdem ak budem mat volno.. tak ako dnes na skok :)) zhony to su, to je pravda, ale snad to rychlo zbehne a budem si moct oddychnut. vcera som bola na diskoteke po neskutocne dlhom case :)) a aj s kamoskami som predtym bola sadnut v meste, si to hned vsimli, ze mam velke prsia :)) som si dala vystrih, takze preto :)) aj na diskoteke som sla okolo jedneho chapika a ten ked zbadal vystrih povedal " waaaw " takze som zvedava co bude v lete :)))

drndula

Barbora,

Myslím ze Je to dobrý krok s tou galériou ed vidím ze sa tu objavuju aj takí zenski luzeri pod mužským nickom..ach tá ľudská hlúposť a primitívnost...

barbora10

tak dievcata,prave som si precitala prispevky od ludi,ktori sem nepatria a robia zlu atmosferu na tomto fore,mrzi ma to,ze su niektore zeny take,aj ked sa niekto vydava za muza,dobre vieme,ze to je zena,lebo len ta vie tak zavidiet,ze ublizuje druhym.je smutne,ze niekto ma tak nudny zivot a je tak hlupy,ze az tak hlboko klesne,aby urazal a navazal sa do niekoho,kto je daleko lepsi,ale tak to chodi,vsetky to dobre pozname.mozno uz davidoff na forum nepride,to sa dotycnej podarilo,ale ze bude stale lepsia a deleko nad nou tak to nezmeni a ani svojou hlupostou a urazajucimi prispevkami nikdy nedosiahne!nula bude vzdy nulou...

a este by som chcela zaviest nove pravidla,a to tak,ze vas chcem poprosit,nepisat hned kazdej co sa tu objavi na skok,alebo prvykrat aj posledny a jej jediny zaujem je len o galeriu.a link na galeriu s heslom poslem len tej,co pravidelne prispieva a navstevuje toto forum.z toho sa da lahko zistit,ci ma niekto naozaj zaujem o augmentaciu,alebo len o galeriu.

prajem peknu nedelu:)

davidoff

Bartas

palec hore :)))))) ja už reagovať na takéto príspevky nebudem, baby ani vy, nedávajme im priestor, ktorý im tu nepatrí :)))) pekný deň prajem všetkým

Bartas

zdravím dámy a slečny,

dovoľte mi prosím reagovať na vaše reakcie k príspevkom užívateľov Crystal_white s psycho prípadne ešte blink a nejaké číslo.

Osobám vystupujúcim pod týmito menami nejde o nič iné, len o nejaké znehodnotenie Vaších rozhodnutí neakceptovaním pravidla témy a pravidiel fóra prípadne nejakého slušného správania.

mňa len zaráža ten fakt že dokážete na takéto "h0vná" reagovať a ešte tým prilievať vodu na ich mlyn.

pravdu povediac sa to osobne aj mňa dotýka a nesúhlasím s takýmito zadebnenými úvahami aké su prezentované na Vás.

prajem príjemné chvíle s novými prsami ;-) týmm ktoré sú krátko "po" minimálne bolesti a tým ktoré sú "pred" plno síl na zvládnutie toho času čakania.

rita149

Crystal s psycho
jedina slapka z nas co tu píšeme si ty,je ubohe skrývat sa akože za mužske meno!!!Je jasne že to píše ta ista osoba :-) každy chlap zomiera za krasnymi prsiami takže toto može písat len žena.Mas komplexy sama zo seba, že? Je mi ta luto :-)