Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

barbora10

to Ti verím tá podprda je vážne super, ja ju tiež nosím, aj keď ju už nemusím a ako som ju nenávidela :))

barbora10

nela111

termin mam 3 maja a prska su zatial krasne,tvar si drzia,stale sa mi velmi pacia,mozno este viac:)akurat co sa zmenilo,dost sa zvacsili,mnohe podprsenky su mi uz male a naozaj si neviem predstavit,ze by som mala co i len o 50ml viac:)a teraz ked ma tak bolievaju a su take citlive,tak ta pooperacna podprsenka je na nezaplatenie!po byte v nej beham stale...

monny3

mia31 predoperacne mozes mat mesiac stare,vcera som si to ratala,aby som si ten odber naplanovala pred menstrulaciou,aby som nemala nizke zelezo,lebo mavam niekedy malo,mne to vyslo po dvaciatom decembri,este sa musim s doktorkou dohodnut a interne som sa objednavala po telefone asi tyzden pred op.za polatok,lebo uz mali plno.

Daisynka

zuleko

:DDDD hahaha :)) nelakujme si nechty, nefarbime si vlasy, nepouzivajme spiralu viem si predstavit vyzor nemenovanych so sebou 100 percentne spokojnych ktore nepouzivaju nic co nieje umele......a ano obocie si netrhat lebo tiez uz stratime potom prirodzenost...ale toho bobra :) mam dost sa tu šulam :)

Daisynka

gypsi1

:) dakujem som teraz tri tyzdne po op fotky su po dvoch tyzdnoch po op..a mne dal anatomicke 375 ml VP :)